Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 329 / / 0
@Crytek ->> kiedy po lotach na 2250mg

Ważysz 150 kg?! Grubo.. można tyle zjeść?! o.O

Dobrze że ja nie mam na razie z tolerką problemów %-D
..kiedy trip Cię nie dopada, to zapytaj się o maga, mag to tripiarz jest największy, psychodela stan najlepszy..

wtf?! .. i ja to napisałem? grubo.
  • 652 / 3 / 0
Ano właśnie coś w tym jest, bo po lotach na 1800mg teoretycznie tolerka powinna wzrosnąć, a zapodane jakiś czas temu 450 podziałało sobie jak 900-tka. Nie narzekam, zawsze to taniej wychodzi :P
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
  • 3248 / 3 / 0
@Specyfikatorze ważę ok 90kg (+/- 5), u mnie to wyszło nieco ponad 25mg/kg, ale nie zapomnijmy o tym, że 4 grejpy jeszcze były.
A jak chodzi o moją wagę to jest wina metabolizmu i braku ruchu, bo jem tylko 2 razy dziennie od prawie dwóch lat, do tego nie jakoś dużo, a mam kumpla co wpierdala 5x (dosłownie) tyle co ja i może z 55kg waży, a w jeden dzień pochłonie 2 kebaby, hotdoga, do tego obiad w domu, kolacja i 3 kanapki jeszcze do szkoły, lool %-D Tasiemiec pierdolony %-D
Choć do mnie nikt nie podskoczy, imho jestem wysoki (ok. 185cm) no i wyglądam jak Ci ze stadionów, koksy, hehehe.
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 8 / 0
Ja myślę, że to kwestia nastawienia. Jak jesteś optymistą to podświadomie skupiasz się na tym, że jest zajebiście. No a oczywiście im bardziej skupiasz się na pozytywach tym bardziej się wzmacniają. Mi na przykład tolerka skoczyła bardzo szybko, wręcz niemożliwie - tj gdzieś za piątym razem miałem kilkukrotnie słabsze efekty bo skupiałem się na tym, że jest coraz słabiej; za to ostatnio dzięki pozytywnemu myśleniu nawet odzyskuję CEV'y (które zanikły prawie całkowicie z 50 tripów temu) :-D
  • 224 / 4 / 0
Podobno sam berberys działa na receptory sigma, trzeba tylko odpowiednio długo go podawać, a chinina daje to że tolerancja na DXM spada bardzo szybko, ba natychmiastowo, tylko skąd kurwa wziąć chininę? w tonikach jest, ale w śmiesznych dawkach, ot rozkmina
  • 402 / 3 / 0
Tą chininę to można może na reckę dostać? To chyba na malarię jest. Mam znajomego psychiatrę i wszystko, co potrzebne, da się ukręcić. No bo się u niego "leczę".
  • 51 / / 0
Crytek pisze:
Więc jak wytłumaczysz, że teraz 900mg, robi mnie jak kiedyś 1800mg, pomimo, że żadnych przerw nie robię? DXM to stosunkowo młoda substancja, jak chodzi o odurzanie się, poza tym, nie znalazły się w moich rękach żadne naukowe teksty, na ten temat.

Hmmm :rolleyes: Robitussin byl wprowadzony w Ameryce w latach 80 i zostal wyprowadzony z obrotu 2 lata pozniej.A ogolnie co do poczatkow DXM to nie mam pojecia :scared:
  • 9 / / 0
Ja biorę dexa od 8 miesięcy. Zawsze okolo 6 / 7 tabletek aco (mam nadwrażliwość). Często wchodzę w ciągi, ale tolerancja ? U mnie chyba nie ma czegoś takiego.. :D Ta sama dawka działa zwykle z taką samą siłą. Chociaż zdarza się, że 2 dni po fazie, znów zarzucam te 7 tabletek i faza jest 2 razy mocniejsza.
  • 23 / / 0
Czy ktoś może potwierdzić działanie chininy/kory chinowca na tolerancję? Chodzi mi o tolerkę na psychedeliki.

2 lata mam, ja i moja dziewczyna.

post1865315.html#p1865315
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.