Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2777 / 37 / 0
Otrzymałem przekaz że trzeba pozbyć się uczuć i emocji.
Bzdura, jest zupełnie odwrotnie. Podstawowym budulcem napędzającym wszystko we wszechświecie są właśnie uczucia, a przede wszystkim MIŁOŚĆ.

Albo nie załapałeś, że chodzi tylko o wyzbycie się wszelkich negatywnych emocji.

Albo jeszcze inaczej - słuchałeś się nie tych istot, co powinieneś. :-D
Ma sens powtórka testu?
Jeśli uznają, że jesteś odpowiednią osobą, to sami do ciebie przyjdą. Nie znasz jednak dnia, ani godziny. ;-)
  • 968 / 96 / 0
Może nie załapałem. Ale tak się stało :).Tylko ze to jest nieprzydatne drogi henessy (swoją drogą całkiem miły nick ,kojarzy mi sie troche z XIX wiekiem i brytyjskimi dżentelmenami). Mam nadzieje że zmiana nadejdzie. Co dex mówi o technice? Miałem wiele wizji związanych z siecią,ale z tego co udało mi sie zrozumieć jest to sieć telepatyczna a nie internet.
  • 2777 / 37 / 0
Miałem wiele wizji związanych z siecią,ale z tego co udało mi sie zrozumieć jest to sieć telepatyczna a nie internet.
Dokładnie tak - jedna wielka zbiorowa świadomość w obrębie której jesteś w stanie komunikować się z każdym, o ile on też jest już na odpowiednim "poziomie". Wymaga to jednak sporo wkładu własnego, tego nie da się nauczyć w jedną noc.
  • 1259 / 10 / 0
hennessy pisze:
U mnie to w skrócie wygląda tak.
Po tym czasie wróciłem do DXM i już podczas drugiej próby z 450mg wyrwało mnie z ciała i przeniosło na coś w rodzaju "międzygalaktycznych obrad", gdzie moja 'projekcja' była tematem kłótni istot zasiadających na kilku piętrach sporego okręgu. Szczegóły jednak zachowam.
to mi przypomina moja 450tke z czasów studiowania- duze walcowate pomieszczenie, o nieskonczonej wysokosci, wokoło siedza niezliczeni przedstawiciele galaktycznych cywilizacji, maszyny, ryby, gady, a ja lewituje i obserwuje :)
Tak to jest jak sie meczy Master of Orion III zamiast wkuwac immune :P
  • 968 / 96 / 0
I ktoś w rodzaju przewodnika (kobieca kula światłą?). Portale świetlne,światy złożone z lodu,wizja olbrzymiej jasno oświetlonej hali jarzeniówkami a tam tysiące ciał chyba na łóżkach przykryte prześcieradłami i chodzący pomiędzy nimi ludzie w maskach gazowych i kombinezonach wojsk chemicznych. nie wiem czy można o tym mówić. Częśc ludzi naciska,aby utrzymywac konspiracje,ale nie wiem czy nie sa forpoczta jaszczurów. Kto jest kim w tej grze?
  • 27 / 1 / 0
uważajcie na te świecące kule (orby), to fałszywi posłańcy/anioły (jak się komu tam objawiają to już nie moja rzecz), w gruncie rzeczy będące demonami. ale nie mnie mówić więcej
  • 2777 / 37 / 0
A komu?
Skąd te informacje? Przekaz od jeszcze innej cywilizacji, czy co?

Zwariować można z tym wszystkim, ale mniejsza. ;-)

Zupełnie nie wydaje mi się, żeby to mogli być akurat ci "fałszywi posłańcy", o których wiadomość zostawiono w znanym większości zbożowym kręgu. Ja bym wypatrywał ich zupełnie gdzie indziej - i mam tu na myśli wszystko co kryje się za Projektem Blue Beam.

I tak na marginesie jeszcze: dwa dni temu, dokładnie dzień po mocnej fazie zwątpienia w to wszystko, bo dawno nic nowego się u mnie w tym temacie nie ruszało, jakby dokładnie z tego powodu, znowu miałem okazję przyjrzeć się czemuś przelatującemu tuż nad moim domem krótko po wyjątkowo silnej burzy. Przelatywało bardzo nisko, na tyle że mogłem się temu całkiem dobrze przyjrzeć - obiekt o kształcie kuli, zostawiający za sobą lekką poświatę, do tego bogaty w różne kolorowe światła na prawdopodobnie metalowej powierzchni, wydający jeszcze charakterystyczny dźwięk podczas lotu. Wyszedłem z domu w idealnym momencie, dosłownie dwa kroki za drzwiami momentalnie rzuciło mi się to w oczy i leciało w moim kierunku. Kilkanaście sekund wcześniej zacząłem odbierać w głowie znajome sygnały.

Byłem naćpany, to prawda, ale 3 zupełnie inne trzeźwe osoby przebywające w tym czasie jakieś 1,5km dalej potwierdzają co najmniej jeszcze 4-5 dokładnie takich samych obiektów, jednak nie było dane im przyjrzeć się temu z takiego bliska jak mi. Żałuję bardzo, że nie chwyciłem za telefon, ale bałem się, że ich tym spłoszę albo potraktują mnie jeszcze jakimś laserem, zresztą i tak sądziłem, że zaraz pewnie wylądują. ;-)
  • 27 / 1 / 0
W sensie w Noc Kupały? to dopiero wyjątkowa noc pod względem tego typu przypadków, sporo sygnałów od ludzi dostaję. I podobno dla podróżników po astralu ta noc może być niebezpieczna, łatwo dać czemuś sobą zawładnąć (manifestowane może to być w naszym świecie jako choroba psychiczna na przykład bądź epizod maniakalny) - sam odczuwałem dziwne wibracje i natłok słów/symboli kilka dni temu (z tydzień)

A co do "fałszywych posłańców" to .. brak mi słów, by wytłumaczyć lepiej, musiałbym pokierować do odpowiednich osób a tego nie mogę zrobić, w każdym razie świetlistych kul i kontaktów z nimi radzę unikać :)
  • 2777 / 37 / 0
xehanort pisze:
W sensie w Noc Kupały?
Tak dokładnie to jeszcze wieczorem. Ale rzeczywiście coś siedzi w tej nocy... Co nie, Wawoj? ;-)
A co do "fałszywych posłańców" to .. brak mi słów, by wytłumaczyć lepiej, musiałbym pokierować do odpowiednich osób a tego nie mogę zrobić
Dlaczego nie możesz? Nie możesz tutaj, publicznie? W takim razie napisz mi prywatną wiadomość, jestem skłonny dowiedzieć się więcej.
w każdym razie świetlistych kul i kontaktów z nimi radzę unikać :)
Nie prosiłem o to, one same zaczęły. Jednak takie rzeczy nie są zarezerwowane dla każdego, więc nie zamierzam z tego w żaden sposób rezygnować, nawet gdybym miał to przypłacić życiem. Chyba że "odpowiednie osoby" mi to ładnie wytłumaczą, dlatego czekam na PW. ;-)
  • 968 / 96 / 0
Drodzy astronauci macie wpływ na to który portal wybrać,czy po prostu was rzuca? Kto z was wchodzi trzecim śwoetlnym słupem (lewa strona portalu u góry czeka kula świetlna)?
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.