Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
Tylko aceton, jo
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 142 / 3 / 0
AM-2201 w IPA tez słabiej się rozpuszcza niż jwh, ale aceton radzi sobie rewelacyjnie, wystarczy mała ilość acetonu na sam początek a potem można dolać większą ilość alko
żartowałem.
  • 4 / / 0
Witam wszystkich. W 10ml spirytusu rozpuściłem 10mg AM-2201, dałem to na 3g marshmallow i wyszła super mieszanka.W ciepłym spirytusie AM łatwo się rozpuszcza.
Uwaga! Użytkownik JohnFuzz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 57 / 0
Moim zdaniem substancja bardzo lajtowa. Ciężko wyczuć działania, a dopalanie powoduje większe zamulenie i chęć wymiotów.

Taki lekki umilacz czasu, jakby GBL bez tego całego upojenia, tylko z trzeźwością. Popróbuję mix z GBL (1ml) i pFPP (30mg), to powinno być bardziej satysfakcjonujące.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 3206 / 176 / 0
Dorównuje to JWH210, czy inna klasa zupełnie?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 415 / 3 / 0
Według mnie inne- ciekawsze, mniej relaksu więcej przyjemnych paranoi.
  • 76 / 2 / 0
inne, j210 duzo lepsze
  • 744 / 28 / 0
dorównuje to wtedy może do j122 ? Lub czy jest coś lub czy ma w najbliższym czasie pojawić się coś, co mogłoby dorównywać j 210/122?
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 76 / 2 / 0
am-2201 jest jak przed ostatnia fala mieszanek typu: smart shiva, Konkret, sztywny misza czyli ostra bania, nieogar przez 15 minut po czym puszcza jak gdyby nic a po 0,5h nic juz nie czuc. Mi bardziej podpasowały kanna, które dłużej wchodzą i dłużej trzymają (j210, j122). Po nich przy najmniej nasatrój był jak po MJ a po am2201 faza przypomina przywalenie obuchem w łeb i tyle
  • 415 / 3 / 0
Ja znowu nie przepadam za naturalnym zielskiem, wole kannaboidy o działaniu schizogennym. Są dla mnie bardziej rozrywkowe. Pale sporadycznie więc mnie 2201 trzyma 1,5h. Działanie jest zależne od dawki- niskia stymuluje napady głupiego śmiechu, a te wyższa lekko "odrealnia"- choć nie wiem czy to słowo dobrze obrazuje stan po przepaleniu się am'em. Jak feelon pisał omawiany tu kanna w porównaiu do 210'tki wchodzi szybko. Jednak po zejściu nie pozostawia takiego zmęczenia. 1,5h zmiany percepcji, a po tym czasie praktycznie natychmiastowy powrót do normalności. Tak więc jak już pisałem- jednemu bardziej odpowiada zamuła i relax, a inni wolą "dostać obuchem w łeb"... Zaznaczam, że opisywane działanie tyczy się wpływem kanna na osobnika o praktycznie zerowej tolerancji.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.