Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
Tylko aceton, jo
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 142 / 3 / 0
AM-2201 w IPA tez słabiej się rozpuszcza niż jwh, ale aceton radzi sobie rewelacyjnie, wystarczy mała ilość acetonu na sam początek a potem można dolać większą ilość alko
żartowałem.
  • 4 / / 0
Witam wszystkich. W 10ml spirytusu rozpuściłem 10mg AM-2201, dałem to na 3g marshmallow i wyszła super mieszanka.W ciepłym spirytusie AM łatwo się rozpuszcza.
Uwaga! Użytkownik JohnFuzz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 62 / 0
Moim zdaniem substancja bardzo lajtowa. Ciężko wyczuć działania, a dopalanie powoduje większe zamulenie i chęć wymiotów.

Taki lekki umilacz czasu, jakby GBL bez tego całego upojenia, tylko z trzeźwością. Popróbuję mix z GBL (1ml) i pFPP (30mg), to powinno być bardziej satysfakcjonujące.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 3205 / 176 / 0
Dorównuje to JWH210, czy inna klasa zupełnie?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 415 / 4 / 0
Według mnie inne- ciekawsze, mniej relaksu więcej przyjemnych paranoi.
  • 76 / 2 / 0
inne, j210 duzo lepsze
  • 744 / 29 / 0
dorównuje to wtedy może do j122 ? Lub czy jest coś lub czy ma w najbliższym czasie pojawić się coś, co mogłoby dorównywać j 210/122?
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 76 / 2 / 0
am-2201 jest jak przed ostatnia fala mieszanek typu: smart shiva, Konkret, sztywny misza czyli ostra bania, nieogar przez 15 minut po czym puszcza jak gdyby nic a po 0,5h nic juz nie czuc. Mi bardziej podpasowały kanna, które dłużej wchodzą i dłużej trzymają (j210, j122). Po nich przy najmniej nasatrój był jak po MJ a po am2201 faza przypomina przywalenie obuchem w łeb i tyle
  • 415 / 4 / 0
Ja znowu nie przepadam za naturalnym zielskiem, wole kannaboidy o działaniu schizogennym. Są dla mnie bardziej rozrywkowe. Pale sporadycznie więc mnie 2201 trzyma 1,5h. Działanie jest zależne od dawki- niskia stymuluje napady głupiego śmiechu, a te wyższa lekko "odrealnia"- choć nie wiem czy to słowo dobrze obrazuje stan po przepaleniu się am'em. Jak feelon pisał omawiany tu kanna w porównaiu do 210'tki wchodzi szybko. Jednak po zejściu nie pozostawia takiego zmęczenia. 1,5h zmiany percepcji, a po tym czasie praktycznie natychmiastowy powrót do normalności. Tak więc jak już pisałem- jednemu bardziej odpowiada zamuła i relax, a inni wolą "dostać obuchem w łeb"... Zaznaczam, że opisywane działanie tyczy się wpływem kanna na osobnika o praktycznie zerowej tolerancji.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.