- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
koda + duza ilosc dobrego zielska = niesamowite przyćpanie, oczka ciężkie, błogostan :-D jednak minusem jest to że przynajmniej ja po tym mam nieogara lekkiego
koda + mj + alko = nic mi się nie chce, jest ciężko, zajebisty luzik, jako plus uznaje to ze koda działa w chuj dłużej.
koda + zopiklon/zolpidem = nodding (zawarłem te substancje jako jedną, bo na mnie działają tak samo), chujowe jest to że czasem ten nod może nadejść niespodziewanie, np ja kimnalem sobie w busie
koda + wład = dopóki siedze to mi jest dobrze i miło, jak wstane to czuje kurewsko euforycznego kopa energii, ale gdy usiąde z powrotem, to znów jest chill :-) minusem jest zjazd, przynajmniej ja b. nieprzyjemnie się czuje, ale to zapewne dlatego że ogólnie po fetorze mam straszne zjazdy :/
A co Wy pizgacie wraz z kodeinką ? Jakie miksy polecacie ? Bo w sumie ostatnio polubilem tego typu sprawy jak miksowanie dragow
p.s. mowiąc o kodzie mam na mysli ilości min 450mg
Powód: Wątek przeniesiono do działu Miksy.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
miks kody i tramadolu jest zajebisty, tak samo z pseudoefedryna, feta troszke jest za mocna i przebija kode.
Na pewno sa tez inne fajne miksy, ale ja tylko probowalem tych kilku, o ktorych pisalem w poscie wyzej.
A wy probowaliscie jakichs fajnych polaczen z koda? Pzdr opiatowcom :)
Podczas calego ujebania zazwyczaj wypijam piwo lub dwa, ale glownie na przeplukanie gardzieli po paleniu papierosów.
Po dzisiejszym robię przerwę
Apropo pseudospeedballa, ja zapoznalem jakis czas temu kodeine z mefikiem :-D naprawde swietne polaczenie, blogostan taki sie zalacza ze orgazm to jest nic.
p.s. himself, bo ja wiem czy bez sensu, z tego co widzialem w np w dziale miksy sa pojedyncze miksy z koda, a zalozylem ten watek z zalozeniem takim ze wszystkie miksy na bazie kodeiny beda w jednym miejscu, i a nuż ktos znajdzie dla siebie cos co go upierdoli i uszczesliwi jak lizak dziecko
p.s.2 - zauwazyliscie ze jak do kody sie pije alko, to koda o wiele slabnie, ale po zejsciu alkoholu kodeina uderza jakby sie jebnelo nowa dawke ?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.