Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 388 / 1 / 0
Ja po klonach za chuja nie moglem dojsc i sex byl jakis taki monotonny , lecz jak pamietam to dosyc spora dawka byla.
  • 286 / 5 / 0
Ja polecam alprazolam dla chcacych obniżyc swoje napięcie seksualne, popęd leci, do tego wymagania rosną , ma byc tak i tak i nic kurwa inaczej, jest wyjebane na wszystko na seks tez, ot nic nie musze, jebie mnie to.

Dla nadpobudliwych seksualnie jak znalazł-XANAX
;)
  • 286 / 5 / 0
Bromazepam TEZ OBNIZA, ALE JAKO JEDYNE BENZO DZIAŁA ANTYDEPRESYJNIE, MOŻE TEZ SIGNOPAM, KTÓREGO NIE PRÓBOWAŁEM JESZCZE.
;)
  • 225 / / 0
Eeee no co Wy...?
Odrobina klonazepamu, więcej alkoholu i wszystko przypalone trawą. Sprawdzone ;-)
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
  • 195 / / 0
Po klonach doprawionych kodą miałam najkomiczniejszy seks życia %-D do końca życia będę wspominać śmiejąc się %-D benzo nie jest na popęd, na zabicie popędu owszem.
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2011 przez perplexity, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik perplexity nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
JA "próbowałem" stusunku po 12.5mg lorazepamu... (5x 2.5 Lorafenu) no i w końcu postawiłem żagiel... Lecz niestety nie mogłem dokończyć dzieła... waliłem, waliłem i waliłem ze 2h aż dziewczyna nie podołała... Nie wiem jak inne benzo, ale loraafen zdecydowanie nie nadaje się do tych spraw. pozdro
  • 886 / 9 / 0
Benzo w tej dziedzinie się nie sprawdzą z racji ich profilu działania. Temat jak dla mnie z dupy.
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2011 przez tinos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1743 / 26 / 0
No benzo raczej obniżają libido to normalne, chyba, że w miksie z małymi ilościami (stosunkowo małymi) alkoholu nastąpi reakcja paradoksalna, ale wtedy z chłopa może się zrobić chodzący dwusekundowiec %-D
  • 225 / / 0
Moim zdaniem albo odpowiednio nigdy nie dobraliście proporcji i substancji albo nie mieliście szczęścia. Mój mężczyzna kilka razy po benzo spisał się mistrzowsko. Zresztą sam niekiedy chwali się jednym z "osiągnięć" do dziś :rolleyes: i to właśnie po benzo był aż do tego stopnia niezwykły (ja trzeźwa też nie byłam - fakt).
Faktem też jest, że nie zawsze się udaje, ale benzosy jak każdy wie, pod każdym względem potrafią być zdradliwe.
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
  • 886 / 9 / 0
To chyba jeszcze nie miałaś przyjemności uprawiać stosunku z panem na ssri + amph :P to byś wiedziała co to rżnięcie. Podziwiam go, że mu się w ogóle chciało.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.