Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
wtf?! .. i ja to napisałem? grubo.
Co do zgaszanych latarni to czy na deksie czy nie one co jakiś czas gasną sam kilkakrotnie byłem tego światkiem. Wszystkie natomiast dziwne zbiegi okoliczności to nic innego jak czuwający nad każdym anioł stróż, opiekun, siła ponadmaterialna, która od czasu do czasu przychodzi i wyciąga nas z tarapatów.
Ja nie mam tak dużego doświadczenia, żeby się wypowiadać, bo brałam dwa razy i nic nadzwyczajnego nie doświadczyłam, ale będę próbować, bo chcę to wszystko zobaczyć.
Aczkolwiek wydaje mi się, że to, co niezwykłe po deksie, to nie jest materialne, więc jakby można było to nagrać? Chyba zostają nam tylko opowieści.
Latarnie gasną i na trzeźwo i nieraz
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.