trawapalestresyy00 pisze:A co powiedziec jezeli zapytaja skad mialem te dopalacze jak juz sa nielegalne?
slomianin pisze:O ile nie dostales pisemnego wezwania z okresleniem w jakim charakterze jestes wzywany to wizyte na komendzie mozesz sobie darowac. Cala ta sprawa wyglada na szykanowanie, ile ty masz lat ze probuja z toba pogrywac w takie gierki? Jak sobie nie odpuszcza to pisz skargi do komendanta, do wojewodzkiego do glownego, do rzecznika praw obywatelskich, do helsinskiej fundacji praw czlowieka, gdzie sie tylko da
KK pisze:Art. 190. § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 2. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.
jak narazie dzwonil jakis nieznajomy nr przed chwila ale nie odbieram, nie mam chyba takiego obowiazku..
Nie dostales zadnego pisma, ani nawet zadnych zarzutow Ci nie postawili, a Ty biegasz poslusznie, bo sie boisz ''ze bedziesz mial z nimi na pienku'' ... No bez jaj... :scared:
btw. PcP Jestes moze policjantem albo jakims adwokatem czy cos?
Zauwazylem, ze masz spora wiedze nt. paragrafow, to bardzo pomocne ^_^
Jakby mnie w takiej sprawie wezwali to bym ich wyśmiał , za co masz zapłacić ? że jarałeś kiedyś trawe ?
Odmawiasz składania zeznań , beda probowali uzyc sily strasz obdukcja , huja ci zrobia , bo nie ma nic na papierze i szukaja frajera.
I kurwa dowiedz ,się w jakiej sprawie jesteś wzywany . Ile ty masz lat ?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.