Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 784 / 28 / 0
100 mg sniff, przyspieszenie rytmu serca. amfetamina dla dzieci.
  • 46 / / 0
Ja to jak 1 raz zajebalem bufa 100mg to czułem troche takie polączenie mefa+futra. :D Ale dojadanie juz nie daje tego samego
  • 749 / 86 / 0
Ja nie doświadczyłem presji na kolejną porcję bufa. Dodam, że biorę go tylko oralnie.
  • 211 / 2 / 0
Przy sniffie po jakiejś godzinie-dwóch od momentu wciągnięcia pierwszej kreski mam olbrzymią chęć dociągnąć następną. Zaobserwowałem to samo wśród swojego towarzystwa.
  • 218 / 4 / 48
u mnie róznie, bo jak w jeden dzień przyjęłam krechę, to w sumie miu to wisiało, czy więcej czy mniej, ale na drugi dzień, musiałam krechę za krechą. Myślę, że to zależy od dnia, pory roku i nastroju :P
Obca grzanka.
  • 1513 / 26 / 0
Dla jednej kreski nawet mi się nie chce nosa dmuchać i worka szukać. Zazwyczaj czuję potrzebę dociągnięcia po 45 - 75 minutach. Najfajniejsze działanie mam po 2 - 4 dawce potem też jest miło ale nie tak jak na początku. Jak zaczynam koło 15 to koło 21 czuję że mógłbym jeszcze raz ale daje rade się powstrzymać (czasem skuszę sie taką malutką na pożegnanie)
mr_b∩ʁbꞁө
  • 406 / 3 / 0
Mocna chęć. Nawet bardzo. Dobrze komponuje się z alkoholem, jeśli nie przesadzimy. Jednak dzień następny niweluje takie pomysły.
Fikcja literacka.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
  • 131 / 1 / 0
mr_brown pisze:
Dla jednej kreski nawet mi się nie chce nosa dmuchać i worka szukać. Zazwyczaj czuję potrzebę dociągnięcia po 45 - 75 minutach. Najfajniejsze działanie mam po 2 - 4 dawce potem też jest miło ale nie tak jak na początku. Jak zaczynam koło 15 to koło 21 czuję że mógłbym jeszcze raz ale daje rade się powstrzymać (czasem skuszę sie taką malutką na pożegnanie)

buahhahaah pozegnalna kreska jest najlepsza! taka tyci i ide spać :o
  • 90 / 1 / 0
drewniany pisze:
mr_brown pisze:

buahhahaah pozegnalna kreska jest najlepsza! taka tyci i ide spać :o
tja, w ten sposób mam 42 godzinny maratonik z małą przerwą na kimkę ostatniej nocy:)
mi bufik chyba jednak nie podpasował, chociaż to może wpływ ogólnej zamuły po wieloketonowym mixie.
Z tego co bylo grane to:
nr 1 mef/mec najbardziej mefowy, wiadomo, ze to sie lubi
nr 2 etcatinone - amfowa klarownosc mysli, spokojne wejsce, lagodzi nieogar po mefowy
nr3 bufik - jakos wydawal sie zupelnie pustym stymulantem, ale fakt, ze wieksze nieco ilosci tegoż dołączyłem po jakiś 24 godzinach maratoniku gdy mef/mec i etkat nie robily juz specjalnego wrażenia
nr 4 3,4 dmmc - kompletnie nijaki, dorzucanie tego niewiele zmieniało

ogólnie poszło prawie 6 gietów ketonasow w te 42 godziny, i czuję się nieco styrany - bufik miał w tym miksie najmniejszy udzial
  • 77 / 3 / 0
Niby nic ,a często jest tak ,że się kończy równo z workiem. Chyba najczęściej gubiła mnie pogoń za tą subtelną dopaminową euforią, a w praktyce ona nie występuje już po 3, 4 dociągnięciach. Wtedy to dać sobie spokój ,albo sięgnąć po bardziej stymulujące pod tym względem środki %-D . Z dużo bufedronu powoduje nieprzyjemny efekt strucia, nie warto przyjmować więcej niż 500mg/doba :finger:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.