DalejGramRap pisze:Witam w dniu 28.o4 zostałem przyłapany przy posiadaniu dopalaczy w parku, wychodząc komendy oddali mi rzeczy i mówią ze jest po sprawie po czym nastepnego dnia zrobili wjazd przeszukanie zabrali spora paczke powiedzieli ze mi oddadza po spisaniu zeznania puscili mnie ale paczki nie dostalem mam protokół ze oddalem rzeczy na przechowanie dobrowolnie . powinni mi to oddac ???????
Po drugie, oddales dobrowolnie?
Po trzecie - psy to kurwy.
Szaman88 pisze:Po trzecie - psy to kurwy.
Z innych topiców wygląda na to, że ociągaja się z oddaniem, np. do kolejnej delegalizacji. Jak stanie się nielegalne to oczywiście nie otrzymasz tego z powrotem.
angor animi pisze:...więc prawo Cię obowiązuje.
Chyba, że coś innego Cię śmieszy.
Od kiedy metylon jest nielegalny?
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.