DalejGramRap pisze:Witam w dniu 28.o4 zostałem przyłapany przy posiadaniu dopalaczy w parku, wychodząc komendy oddali mi rzeczy i mówią ze jest po sprawie po czym nastepnego dnia zrobili wjazd przeszukanie zabrali spora paczke powiedzieli ze mi oddadza po spisaniu zeznania puscili mnie ale paczki nie dostalem mam protokół ze oddalem rzeczy na przechowanie dobrowolnie . powinni mi to oddac ???????
Po drugie, oddales dobrowolnie?
Po trzecie - psy to kurwy.
Szaman88 pisze:Po trzecie - psy to kurwy.
Z innych topiców wygląda na to, że ociągaja się z oddaniem, np. do kolejnej delegalizacji. Jak stanie się nielegalne to oczywiście nie otrzymasz tego z powrotem.
angor animi pisze:...więc prawo Cię obowiązuje.
Chyba, że coś innego Cię śmieszy.
Od kiedy metylon jest nielegalny?
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.