DalejGramRap pisze:Witam w dniu 28.o4 zostałem przyłapany przy posiadaniu dopalaczy w parku, wychodząc komendy oddali mi rzeczy i mówią ze jest po sprawie po czym nastepnego dnia zrobili wjazd przeszukanie zabrali spora paczke powiedzieli ze mi oddadza po spisaniu zeznania puscili mnie ale paczki nie dostalem mam protokół ze oddalem rzeczy na przechowanie dobrowolnie . powinni mi to oddac ???????
Po drugie, oddales dobrowolnie?
Po trzecie - psy to kurwy.
Szaman88 pisze:Po trzecie - psy to kurwy.
Z innych topiców wygląda na to, że ociągaja się z oddaniem, np. do kolejnej delegalizacji. Jak stanie się nielegalne to oczywiście nie otrzymasz tego z powrotem.
angor animi pisze:...więc prawo Cię obowiązuje.
Chyba, że coś innego Cię śmieszy.
Od kiedy metylon jest nielegalny?
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.