Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Ja nie wiem bo grzyby jadlem tylko raz, acetoksy/hometa w chuj razy, wiec w tym wypadku nie bede pajacowal
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
z mahometem to nie wiem ale chyba nie zależy jakość haju od dawki
glosowalem na mahometa, nie miałem porównania z wieloma tryptaminami ale polskie grzyby, ekwadorskie i irlandzkie, no i LSD, ale kwas to inna liga. która tryptamina trzyma 24h?
Żadna tryptamina sama w sobie nie działa tak długo, ale AMT poprawione MAOI (uwaga - takie połączenie grozi nawet śmiercią) myślę, ze mogłoby potrzymać dobę.
toshiro mifune pisze:to jakie imao do jakiej tryptaminy polecasz? troszke imao wrzuciłem kiedyś na homecie ale pół takiej standardowej tableteczki? no i dawkowanie
Jesli tego nie robiles, to sprawdz w tym temacie:
http://talk.hyperreal.info/tryptaminy-s ... 16470.html
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.