Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Ja nie wiem bo grzyby jadlem tylko raz, acetoksy/hometa w chuj razy, wiec w tym wypadku nie bede pajacowal
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
z mahometem to nie wiem ale chyba nie zależy jakość haju od dawki
glosowalem na mahometa, nie miałem porównania z wieloma tryptaminami ale polskie grzyby, ekwadorskie i irlandzkie, no i LSD, ale kwas to inna liga. która tryptamina trzyma 24h?
Żadna tryptamina sama w sobie nie działa tak długo, ale AMT poprawione MAOI (uwaga - takie połączenie grozi nawet śmiercią) myślę, ze mogłoby potrzymać dobę.
toshiro mifune pisze:to jakie imao do jakiej tryptaminy polecasz? troszke imao wrzuciłem kiedyś na homecie ale pół takiej standardowej tableteczki? no i dawkowanie
Jesli tego nie robiles, to sprawdz w tym temacie:
http://talk.hyperreal.info/tryptaminy-s ... 16470.html
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.