Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 129 / 8
Skoro to właśnie indol jest związkiem odpowiadającym w dużej mierze za zapach kału i gnijących białek, taka teza jest prawdopodobna. Tyle że ekstrahowane DMT też wali kałem, skąd miałby się wziąć tam indol?
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2011 przez Czeslaw, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2497 / 49 / 0
pewnie kwas indolo3-octowy, hormon wzrostu u roslin, ktory niechcacy ulega przemianom przewidzianym dla innych substancji dajac w efekcie tryptaminy(taka jest moja teoria)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 4 / 0
Re: AMT
Nieprzeczytany post autor: l s »
DMT smierdzi, ale do gowna bym tego nie porownal
  • 3449 / 129 / 8
chusajn pisze:
Moje żadnym kałem nie wali, miałem w rękach 3 różne sorty i żaden nie walił kałem.
Mówię o zapachu dymu.
  • 1456 / 19 / 0
Re: AMT
Nieprzeczytany post autor: kfs »
Przetestowałem wczoraj ok 25mg spalonego, fajnie było, chociaż trochę za słabo, ale chciałem wyczuć substancję, no tak jak opisywali ludzie trzyma krócej niż jedzone/wciągane (6-7 godzin).
Ale najlepsze jak potem gdzieś po 4 godzinach dopaliłem z 15mg JWH-210. Co to się działo w mojej głowie, to masakra. Ale bardzo pozytywna ;-) Takiego tripu czysto "psychologicznego" (bez większych wizualizacji) dawno nie miałem. Zacząłem sobie notować niektóre rzeczy, większość oczywiście bzdur, ale niektóre naprawdę przydatne. Po samym JWH, ani MJ czegoś takiego nie doświadczyłem. Nawet po innych tryptaminach czy 2C-x, bo tam bardziej się na wizuale nastawiałem. Następny raz pewnie znów taki miks pójdzie, bardzo mi przypasował. Tylko wezmę więcej AMT i tym razem inną drogą (pewnie do nosa), żeby mieć porównanie na sobie.
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2011 przez kfs, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 1 / 0
W jaki sposób paliłeś? Żarówka, methpipe, może patent z plastikową butelką i folią aluminiową jak przy DMT? Na jednego buszka ściągnąłeś? 25mg wydaje się być sporą dawką jak na waporyzacje.
  • 827 / 3 / 0
@kefas: po ile h udalo Ci sie usnac?
Miej dystans
  • 1456 / 19 / 0
PokażcieMiSwojePachy, paliłem z takiej metalowej fifki jak do baki, przyłożyłem płomień dosyć wysoko, żeby nie było zbyt dużej temperatury i jakoś się udało i wszystko weszło na jednego bucha. Może jednak przez folię byłoby lepiej, nie wiem. Kiedyś spróbuję inaczej.

mr092, trudno powiedzieć, bo nie poszedłem spać od razu po tripie, tylko zrobiłem sobie jedzenie, posiedziałem trochę w siec no i tak mniej-więcej 2 godziny po tripie poszedłem spać i zasnąłem bez większych problemów. Ale myślę, że to zasługa JWH, które działa na mnie usypiająco.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2011 przez kfs, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 483 / 69 / 0
Mogłeś też z dużej blaszki zaadministrować :gun:
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 3205 / 176 / 0
Legalne w Polszy?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.