Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 415 / 1 / 0
Pisze kolejnego bo juz nie moge zedytowac.

Świetliste macki wyslalem Ci meejla. :-p

Ale wlasciwie to tak sie zapytam. Nie mam meth pipe, ale dysponuje zarowka. Taka zwykla kurwa najnormalniejsza zarowka jak ta http://www.business-english.com.pl/_gl/zarowka.jpg i teraz jak ja mam to obrobic zeby dalo rade zwaporyzowac ?
  • 157 / 1 / 0
Zostawiasz tylko szkło, wsypujesz, podgrzewasz, zbierasz dym, wciągasz.
  • 415 / 1 / 0
Zrobilem tak jak tutaj http://www.smokingmeth.net/How-to-smoke ... bulb-.aspx

Wyjebalem wszystko ze srodka ale ten metal zostawilem. Tak ze u gory da sie wlozyc lufke do srodka i zbierac dym :-) Teraz tylko jeszcze wyczyszcze i chyba wszystko gra :-)

tylko jeszcze sie zastanawiam jak to rozpuscic ale rozpuszcze chyba w czystej wodce 10ml. Tak zeby pol mililitra to byl 1mg ;)

EDIT: rozpuscilem 20 mg w 10 ml wodki.

EDIT2 : wlalem pol mililitra do srodka zarowki ale w ile czasu wyparuje tyle wodki w domowej temperaturze ?
Ostatnio zmieniony 02 maja 2011 przez DXMowyKodeiniarz, łącznie zmieniany 5 razy.
  • 415 / 1 / 0
EDIT3 : podpalalem zarowe od dolu i powoli wciagalem dym, tak odparowalem wodke razem z substancja. Ale potrzeba bylo okolo mililitra czyli 2mg substancji zebym czul sie tak jak teraz :D :D No zdecydowanie moge powiedziec ze jest milo :)

EDIT4: Ale uwazajcie z tym troche, ja po spaleniu mg stwierdzilem ze wlasciwie wszystko powinno wejsc od razu i poniewaz jest slabo to dopale kolejnego. A to dopiero tak po chwili wchodzi..

No teraz to jest kurwa pelna euforia. HAhaha :heart: :heart: :heart:

Ha ! Od razu mialem dobre odczucie probujac kartona po bardzo lekkiej fazie ze to zajebista substancja i warto poexperymentowac :-)

EDIT5: Czasami wydaje sie jakby wogole nie dzialala, a potem jak pierdolnie to az dziko :)
Wizualnie i tak jest slabo wlasciwie srednio moze. Euforycznie super :D
Ostatnio zmieniony 03 maja 2011 przez DXMowyKodeiniarz, łącznie zmieniany 5 razy.
  • 157 / 1 / 0
To waporyzowany sprzęt ma to samo dawkowanie co doustny? Może coś Ci uciekło, albo faktyczne stężenie roztworu jest inne niż Ci się wydaje. Jak to jest?
  • 415 / 1 / 0
Ok po calej nocy testowania powiem tak, chyba przy waporyzowaniu bardziej na mnie zadzialalo placebo i wodka niz sama substancja, bo dwie godziny potem nasaczylem tyton 1 mg i spalilem i powiem szczerze ze slabo. Na poczatku czulem taka euforie ale dosc krotko, wiec to raczej nie jest to. Jesli chodzi o wizuale to ja po wielu psychodelikach (ostatnio tylko to biore praktycznie ;p) mam czasami tak ze na trzezwo widze czasami zalamania swiatla przed soba, "flesze" z tylu itd., wiec wizualnie wiem ze dziala jak faktycznie pierdolnie. Euforia i dobry odbior muzyki to dzialanie wodki tez moze byc.

Przypuszczam ze cos tam dzialalo ale bardzo slabo chyba. Ani waporyzowane ani palone nie dzialalo za dobrze, sprobuje jeszcze odparowac wodke i zwaporyzowac sam krysztal zobaczymy jak bedzie dzialac. Najlepiej chyba jeszcze rozmieszac troche r-r z substancja przed zapodawaniem zeby wszystko sie rownomiernie rozlozylo.

Watpie zebym narobil sobie tolerancji po tak znikomym dzialaniu wiec poprobuje dzisiaj.
Zastanawiam sie jeszcze nad nasaczeniem kartona i zwyklym podaniu poddziaslowym, mowicie ze nie dziala ale moze warto sprawdzic wszystkie sposoby podania. Jak ten z odparowaniem nie zadziala to tak chyba zrobie.

PS: Troche zem wkurwiony bo wydalem banke na cos co ciezko powiedziec czy dziala wogole. No ale tak to jest z RC. Moglem kupic metoksetamine, ale juz trudno.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2011 przez DXMowyKodeiniarz, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 3129 / 26 / 0
Słyszałeś o czymś takim, jak tolerancja? Dopalanie / dorzucanie 25C praktycznie nie działa.
High, how are you?
  • 415 / 1 / 0
Tak slyszalem, ale po tym ze wlasciwie czulem tylko euforie i lepszy odbior muzyki co wlasciwie moze byc placebo albo spowodowane wodka watpie zeby naprawde podzialalo.

Nawet jezeli mam tolerancje i cos faktycznie zaskoczylo to powinienem cos poczuc dzisiaj. Chociaz troche. Zobaczymy.

Kartona nasaczonego 500 mcg juz bralem wiec profil znam i wtedy tez bylo bardzo lekko takze ciezko mi powiedziec czy czulem to samo w nocy ale wydaje mi sie ze nie.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2011 przez DXMowyKodeiniarz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3129 / 26 / 0
Własnie nie powinieneś / poczujesz bardzo słabo.

Związki z grupy 25X-NBOMe to najsilniejsi znani agoniści 5HT2 i (prawdopodobnie) z tego powodu powodują najsilniejszą i najdłużej utrzymującą się tolerkę ze wszystkich psychodelików.
High, how are you?
  • 415 / 1 / 0
Metoda z odparowaniem wodki i zwaporyzowaniem byla zajebista. Mialem tam ze 2 mg substancji. Przyjalem okolo 3 godziny temu.

Zadzialalo baardzo mocno. palilem na klatce i gdy zgaslo mi swiatlo nie bylem w stanie dojsc do domu. W ciemnosciach widzialem tworzace sie krysztaly i fraktale (naprawde niesamowite rzeczy, tak jakby cos najbardziej psychodelicznego co da sie przezyc) i nagle wrocilem do wlasnej swiadomosci. Wydawalo mi sie ze zyjemy w matrixie. I zaczalem sie strasznie wkurwiac z tego powodu i zaczalem wolac pomocy :-p

Dobrze ze w miare sie ogarnalem zanim wszyscy wybiegli na klatke, zaswiecilem swiatlo i wrocilem.. do domu. Ofc do wlasnej swiadomosci nie wroce jeszcze moze przez dwie godzinki ;-)

Przypuszczam ze przedawkowalem, tak tez mi sie wydawalo tuz po powrocie do domu serce napierdalalo jak mlot a ja czulem sie jak w filmie fear and loathing in las vegas :D
Ostatnio zmieniony 04 maja 2011 przez DXMowyKodeiniarz, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.