- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
69plateau pisze:np. meopp + butylon + mdai. empatyczność i pluszowość imo większa niż na mdma
Od poniedziałku mam urlop i parę imprezek.
Zdecydowałem się na mdai podobno samo nie działa, i nadaje się do miksów.
Z czym by tu połączyć?? W grę wchodzą tylko rc. Zależy mi na euforii nie koniecznie energii.
Wymyśliłem takiego mixa: MDAI + 3,4DMMC
Co tym sądzicie ??
Ewentualnie proszę o inne sprawdzone miksy z mdai, [cut]
Nie mówimy o sklepach - surveilled
Zmieszane z serotoninergikami (brefedron, metylon, 4-MMC), pobije mocno euforię i neurotoksyczność miksu.
Z depresantami też słyszałem, że fajnie.
Mam do wybory nastepujace substancje :
3-FMC , 6-APB (benzo fury), 4-MMA, 3,4dmmc (kryształ),
METHOXETAMINE, eth-cat, 4-FMC, JWH-307, AM-2201, AM-1220, 4-FMA, AM-694, RCS-4 (BTM-4), RCS-8 (BTM-8)
surveilled - Czy kotras z nich nada sie do mixa z MDAI tak zeby podbic euforie ??
Przepraszam za brak polskich znakow, ale linux w pracy nie obsluguje...
wronx88 pisze:3-FMC , 6-APB (benzo fury), 4-MMA, 3,4dmmc (kryształ),
METHOXETAMINE, ETH-CAT, 4-FMC, JWH-307, AM-2201, AM-1220, 4-FMA, AM-694, RCS-4 (BTM-4), RCS-8 (BTM-8)
surveilled - Czy kotras z nich nada sie do mixa z MDAI tak zeby podbic euforie ??
agsfd pisze:Gdzieś czytałem, że mieszane z NDRI (metylofenidat i podobne) nie spowoduje pojawienia się neurotoksyczności. Mieszane z substancjami wyrzucającymi dopamine/noradrenaline (amfetamina i podobne) spowoduje pojawienie się neurotoksyczności.
Neurotoksyczność ze strony katecholamin opiszę wkrótce.
Jeszcze jedno pytanie jak z dawkowaniem??? Tolerancja juz dobrze wyrobiona...
W przyszlym tygodniu opisze wrazenia....
300mg MDAI + 90mg 3,4DMMC (30%procent dawki mdai) jesli tak to mialbym juz wszystkie informacje jakie chcialbym uzyskac... Rozumiem ze sposob przyjmowania to tylko oralnie, czyli odmierzony mix rozpuszczony w dobrym kileiszku wody [ nie vodki :-) ]
W przyszym tygodniu zamawiam i testuje napewno opisze swoje wrazenia... Jak zkoncze prace poprawie polskie znaki w domu. Pozdrawiam
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.