Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5985 / 1237 / 43
Niezłe połączenie to benzydamina + kwas albo grzybki ;D Tylko dla hardkorów i odważnych ziomków !
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / / 0
[quote="brutal"]po 5 szaszetkach miałeś luki w pamięci, to radze nie brać 8 bo to będzie od samego początku tripa po sam koniec jedna wielka dziura z której nic nie zapamiętasz. Dlatego wniosek:Opłaca sie brać to do utraty świadomości być narażony na różne przypały i nic nie pamiętać z tripa? Lepiej zajebać 4 saszety + coś innego wedle uznania czy to mj czy DXM do polepszenia efektów i spędzić miło trip :)[/quotz

z tripa wszystko pamiętałem tylko luki miałem na 2 dzień np: miałem powiesić pranie i zapomniałem takie proste czynności :D
  • 182 / / 0
Ja tak jako początkujacy (2 pierwsze razy) co do pytania "ILE?" odpowiem tak -
Dodam ze za pierwszym razem brałem 1g, za drugim 1,5g
Za pierwszym razem po wyekstraktowaniu i zmieszaniu z piwem dość ciężko weszło ale cóż. po 20 minutach włączyły sie powidoki + smugi, generalnie poszedłem z bratem w tripa i było bardzo przyjemnie i ciekawie - taki luzik, zaciesz z powidoków.
Niestety OEV'ow nie bylo. CEV'y za to przyjemne.
Za drugim razem po ekstrakcji i zmieszaniu z 100ml wody otrzymałem przezroczystą miksture [nie wiem czy to dobrze].
Weszło na 3 łyczki, całkiem przyjemnie, popite tymbarkiem. Bardzo szybko weszły smugi, powidoki, przesłyszenia, i w końcu upragnione OEV'y. W formie pająków akurat, ale były to na tylko słabe(?) OEV'y że moglem z nimi 'walczyć' - mrugnąć i nie było nic. Troche strasznych wkret, dopaliliśmy mj i poszliśmy spać. Nie zasneliśmy wcale, mimo silnych prób...

I cóż... Co do długości bani - w pierwszym przypadku (1g) - od okolo 23 do 9 rano (wtedy udalo nam sie dopiero zasnać), w przypadku drugim - Wzięte około 22:30, pisze ten post o 14:52 i czuje masakryczne zmeczenie i ledwo wiem co sie dzieje dookoła. Ide sie dopalić, dam później edit do której trzymało.
Byleby znów baka była jak dawniej, i byle apteka otwarta do pólnocy najmarniej
Byleby mocno zaszumiało w bani, bylebym euforie znów poczuł gdzieś przy krtani ^^
  • 2428 / 92 / 0
Nie wiem co sie dziwisz ale jakbyś czytał wiecej to byś wiedział że bezsennośc po zażyciu benzydaminy może utrzymywać się nawet powyżej 48h , u mnie zazwyczaj jest to koło 54h ale ja żadnego wymęczenie nie odczuwa , ewentualnie bardzo słabe
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 616 / 4 / 0
No to dawajrowa jest niezły. Zmęczenie organizmu powinno się czuć po tych 8 godzinach mniej więcej. Wcześniej benza działa pobudzająco, potem jedynie chemicznie powstrzymuje możliwość oddania się w objęcia morfeusza.
Uwaga! Użytkownik wendrowycz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 92 / 0
Może dziwny jakiś jestem ale po ciągu na buffedronie 2,5 dnia bez spania i zero zmęczenia dopiero póxniej zmęczenie dało sie we znaki aż w końcu na stojąco zasypiałem ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3007 / 7 / 0
4 saszety, bez ekstrakcji :gun: Więc nie narzekajcie na problemy zdrowotne przez łykanie z ekstrakcja bo ja nie miałem żadnych po łykaniu takiej ilości bez ekstrakcji :)
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
mój kolega zarzucił sobie 5 bez ekstrakcji i go porobiło:D wszędzie widział duchy. Ale nie bolał go brzuch. Ja tam wole wziosc 4 saszety.
Uwaga! Użytkownik kordziu34 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 1 / 0
Jakby nie patrzeć bez ekstrakcji wchodzi dużo mocniej (nie tracimy masy benzy przy ekstrakcji - swoją drogą ciężko porównywać przyjmowaną ilość benzy w przeliczeniu 'saszetki', bo założę się, że niektórzy uzyskują 30% a inni 80%), jednak w zależności od specyfiki organizmu, żołądek można sobie rozpierdolić po jednym razie [ja waliłem co prawda 3x, żadnych efektów zdrowotnych nie odczułem. jednak kumpel się doigrał problemów z żołądkiem - do teraz nie może pić nawet : P]. No dajcie spokój, 5 saszet bez ekstrakcji? To ok. 40gram soli, guys.

London, napisałeś, że cipacza dobrze łączy się z LSD, grzybkami (wierzę ;d). Czy Twoim zdaniem fenylo też się nadadzą? 2C-P for example. Najmocniej wizualnie na mnie działa.
That's sick enough
  • 5985 / 1237 / 43
No pewnie ! Oevy i Cevy będą masakryczne ;) Ważne żeby uważnie dobrać dawki bo Bad trip może być srogi. benzydamina w sumie do wszystkiego pasuje oprócz stymulantów. Ciekawe jakby to było z opiatami ?
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.