Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
z tripa wszystko pamiętałem tylko luki miałem na 2 dzień np: miałem powiesić pranie i zapomniałem takie proste czynności :D
Dodam ze za pierwszym razem brałem 1g, za drugim 1,5g
Za pierwszym razem po wyekstraktowaniu i zmieszaniu z piwem dość ciężko weszło ale cóż. po 20 minutach włączyły sie powidoki + smugi, generalnie poszedłem z bratem w tripa i było bardzo przyjemnie i ciekawie - taki luzik, zaciesz z powidoków.
Niestety OEV'ow nie bylo. CEV'y za to przyjemne.
Za drugim razem po ekstrakcji i zmieszaniu z 100ml wody otrzymałem przezroczystą miksture [nie wiem czy to dobrze].
Weszło na 3 łyczki, całkiem przyjemnie, popite tymbarkiem. Bardzo szybko weszły smugi, powidoki, przesłyszenia, i w końcu upragnione OEV'y. W formie pająków akurat, ale były to na tylko słabe(?) OEV'y że moglem z nimi 'walczyć' - mrugnąć i nie było nic. Troche strasznych wkret, dopaliliśmy mj i poszliśmy spać. Nie zasneliśmy wcale, mimo silnych prób...
I cóż... Co do długości bani - w pierwszym przypadku (1g) - od okolo 23 do 9 rano (wtedy udalo nam sie dopiero zasnać), w przypadku drugim - Wzięte około 22:30, pisze ten post o 14:52 i czuje masakryczne zmeczenie i ledwo wiem co sie dzieje dookoła. Ide sie dopalić, dam później edit do której trzymało.
Byleby mocno zaszumiało w bani, bylebym euforie znów poczuł gdzieś przy krtani ^^
London, napisałeś, że cipacza dobrze łączy się z LSD, grzybkami (wierzę ;d). Czy Twoim zdaniem fenylo też się nadadzą? 2C-P for example. Najmocniej wizualnie na mnie działa.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.