Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Toker pisze:
Życie kaleczy, kodeina leczy...
:D dokładnie haha

skun, usiadz i pomysl
jak napisałem niezrozumiale to przepraszam, powtórzę

Z I P
  • 1033 / 7 / 0
Psychodela po maryi marna, imho.
Tylko psychedeliki, DUZO psychedelików. Ewtl. można przegryźć jakimś psychedelikiem.
Dobrze sobie czasem zrobić pranie mózgu. Sam planuję. Cpanie cpaniem, ALE KURWA PROBLEMY TO TY MASZ ZAJEBISTE. KUP METR GUMY I STRZEL SOBIE W ŁEB.
  • 3732 / 45 / 0
Pierwszy raz widze ten temat i myslalam, ze pytasz co masz zarzucic, jak chca Cie zwinac na dolek. %-D

Polecam 5mg klona bez tolerki + piwko, nie powinienes sie przejmowac niczym. Trudno sie czyms przyjmowac, bedac odlaczonym.
Ewentualnie 900 mg DXM. :-)
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 1052 / 77 / 0
Jak dla nmnie - dysocjant w sporej ilosci, DXM nawet. Widzisz problemy z zewnatrz, moze nawet wpadniejsz jak je rozwazac, albo, ze sa do zbagatelizowania. Ale, oczywiscie, nie namawiam, nie wiem jak na Ciebie dysocjanty dziala.
Pierwszy raz widze ten temat i myslalam, ze pytasz co masz zarzucic, jak chca Cie zwinac na dolek.
hehe, a skoro o tym mowa, moj znajomy byl na dolku z gosciem, u ktorego nie znalezli paczuszki dropsow i tak przez cala noc lezal na pryczy i zjadl ich z 10 :)
  • 3854 / 316 / 0
Dla mnie najlepszym dragiem na dołka jest zdecydowanie mj. Zawsze poprawia mi humor, przenigdy nie pogłębił się chujowy stan.
  • 291 / 2 / 0
na taki chujowy stan slyszalem za dobre sa opio..
  • 17 / / 0
DMX, muzyka i po dołku.
kodeina.
mj ale dobra, czysta. Achhh.

Opio tylko go nauczą że z wielkiego doła można łatwo hopsnąć w Wielką Wyżynę Łaał i się przyzwyczai. :|
Zaraz się najem i na misję się udaję
W usta faję, Rah, mach w płuco daję

Standing on the borderline
  • 291 / 2 / 0
Nie polecam mj na taki stan bo według mnie pogrąży się jeszcze bardziej..
  • 1033 / 7 / 0
@autor
Kurwa, ile ty masz lat? 14? Wieeeeeeeeeeeeeelka miłoooość nieee wybieeeraaaa... Kurwa mać. Przestańcie się ludzie tak przejmować tymi bzdurami, lol. 7 miliardów ludzi na ziemi, z czego ponad połowa to kobiety. TA JEDYNA. Ja pierdole, kurwa mać. Besides, czytaj, analizuj i wyciągaj wnioski. Zadajesz kretyńskie pytania.
e:
Swoją dorgą, PORZADNA kuracja opioidami by Ci się przydała. Szybko zniknęła by, zapewne, pizdowatośc...

yyyy, przepraszam, WRAŻLIWOŚĆ.
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2011 przez Masterfilter, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 291 / 2 / 0
dokladnie Maasterfilter.
prawdziwa milosc nie istnieje.
na tym forum powinieneś znalezć nową miłość- NARKOTYKI :-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.