Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Czesc mam pytanie dotyczące działania amfetanimy z 3 lekami:

Claritine - Loratadyna
Loperamid - czasami mam problemy żałądkowe bo wiadomo wiecej fajek sie pali i ogolnie od tego mam troche problemy z żołądkiem;p
Duomox - Antybiotyk, Amoksycylina

może jest tu ktoś kto to dobrze ogarnia, i czy te leki maja działają bardzo negatywnie na organizm ktory jest juz pod wplywem anfetaminy? Chce teraz sie znowu troche w to pobawic po jakims pol roku przerwy:)
z gory dzieki
  • 406 / 3 / 0
Łączenie amfetaminy z antybiotykami to nie jest dobry pomysł. Lepiej nawet odczekać kilka dni po zakończeniu kuracji.
Fikcja literacka.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
  • 15 / / 0
Hm.. ja w sylwestra przerwalem antybiotyk i wciagalem. i nic sie nie dzialo :) Zadnych skutkow ubocznych.
  • 4 / / 0
z antybiotykami to wiem ze mocno obciaza wątrobe podobno ale spoko juz i tak odstawilem:)

najbardziej mnie interesuje ten pierwszy, ktory podalem, tez juz odstawiam na okres zabawy ale chcialbym wiedziec, tylko watpie zeby ktos to ogarnial;/
  • 406 / 3 / 0
Jeśli dobrze kojarzę to loratadyna jest lekiem na alergie. Kiedyś zdarzało mi się spożywać razem, negatywnych efektów nie zaobserwowałem. Nie znaczy to, że nie mogą wystąpić. Poczekaj na więcej opinii, tak dla bezpieczeństwa.
Fikcja literacka.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.