Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 26 / / 0
Drodzy koledzy gy probowalem przekonac swojedo psychola do tego ze pirybedyl moze mi pomoc %-D delikatnie rzecz ujmujac zaprzeczyl ze tak moze byc %-D jak Wam udalo sie okielznac Wasze bestie? %-D ;-)
Uwaga! Użytkownik TravisP nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
Wydrukuj mu ten wątek - niech se poczyta ;-)
No i masz na poprzedniej stronie link do forum gdzie jest więcej info - porób notatki i przedstaw lekarzynie - może się czegoś chłopoczek nauczy o życiu %-D
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 682 / 7 / 0
ehh ludzie to jak idziecie do lekarza i siadacie na kresle przed nim to chyba widac z kim macie do czynienia? czy to blazen, ktory jakos tam posmiagal przez te furtki na medycznych studiach czy lekarz z prawdziwego zdarzenia, jesli to drugie to mozecie sugerowac takiemu co najwyzej wlasna glupote, ale na pewni nie leki jakie wam sie zyczy dostac :D

elo
  • 3449 / 123 / 8
Bueheheh.
Problem w tym, że lekarz nie bardzo może wypisać lek na Parkinsona w celu leczenia innych schorzeń niż choroba Parkinsona ;)
  • 2497 / 49 / 0
Jak nie wypisuje na refundacje, to i tak nikt tego nie sprawdzi
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 2 / 0
przecież ten lek widnieje również jako poprawiający zdolności poznawcze, więc zawsze pod to można podciągnąć
nie jest tylko na Parkinsona ;)
  • 338 / 2 / 0
czy jak przelamie tabletke na pol i wezme pol, to nadal bedzie dzialac jako retard?
  • 2497 / 49 / 0
Nie
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 641 / 16 / 0
No i co, euforia wam opadła i koniec dyskusji o tym arcyciekawym leku, czy ktoś jeszcze go bierze?
Nie wiem nawet czy warto próbować skoro tak dyskusja ucichła...
  • 2497 / 49 / 0
ja przestalem szukac euforii i stymulacji, uznalem, ze lepiej bedzie rozwiazywac swoje problemy klasycznie, a nie farmakologicznie. Lek zajebisty, ale nie potrzebuje zadnych lekow ;p
Poza tym skonczyl mi sie i nie mam glowy do tego, zeby zdobyc wiecej, bo mam inne sprawy na glowie niz lekomania ;)
Moze jestm po prostu wyleczony? :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.