Organiczne substancje psychoaktywne, oddziałujące na receptory serotoninowe w mózgu.
Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 213 / 3 / 0
seronil/ fluoksetyna
  • 325 / 3 / 0
Nie opłaca się zażywać tryptamin przy ssri - takie doświadczenia posiadam ja...
Uwaga! Użytkownik Kleryk Lubi Dzieci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 191 / 1 / 0
Jak to jest z czysto fizjologicznego punktu widzenia? Blokowanie wychwytu zwrotnego a agonizm receptorów? Wkońcu opłaca się brać czy nie? I na jak długo miałbym fluo odstawić jak coś?
  • 130 / 6 / 0
na mnie wszystkie psychodeliki, w tym tryptaminy, działają wyraźnie mocniej na SSRI (w tym momencie fluoksetyna), również dłużej. tolerancja też wraca do normy szybciej. to wyraźny efekt i jestem jego pewien.
z brzegu-na-brzeg
  • 191 / 1 / 0
A jakby tak wrzucić ssri przed załadowaniem tryptaminy i na peaku by zablokowało wychwyt zwrotny to nie wzmocniło/wydłużyło by działania?
  • 53 / / 0
ale podobno ssri działają dopiero po jakimś czasie (3 tygodnie) więc pewnie nie miało by to znaczenia
  • 83 / 1 / 0
Gomez pisze:
na mnie wszystkie psychodeliki, w tym tryptaminy, działają wyraźnie mocniej na SSRI (w tym momencie fluoksetyna), również dłużej. tolerancja też wraca do normy szybciej. to wyraźny efekt i jestem jego pewien.
Skoro palone wielokrotnie konopie na SSRI działają mi osobiście wyraźnie mocniej niż na ludzi bez przyjmowania sertraliny ..
To pójdę tym tropem i spróbuję. Dam znać jak było ofc ^_^
Uwaga! Użytkownik krasnal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1358 / 23 / 0
Po fluoksetynie i paroksetynie działanie tryptamin było u mnie znikome, a na wenlafaksynie zawsze było wszystko w porządku - zarówno wizualnie, jak i psychodelicznie, wszystkie efekty zachowane.
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 1049 / 10 / 0
Padlo pytanie, jak dlugo po odstawieniu lekow, mozna w pelni doswiadczyc dzialania tryptamin... Dlugo. Miesiac to minimum, jesli bralo sie ssri dluzej niz pol roku. Leki ssri modeluja i ich dzialanie jest natychmiastowe, ale pierwsze ich efektywne, dostrzegalne dzialanie pojawia sie z biegiem czasu i trwa to zazwyczaj okolo 4 tygodni. W ogole branie ssri i narkotykow to bardzo zly pomysl! Po co wtedy brac ssri, jesli sie chce cpac?
  • 36 / / 0
Jesem na SSRI od dłuższego czasu i 6 razy bralam tryptaminy (4 razy 4-AcO-DMT, 2 razy 5-meo-mipt). Trip jest zdecydowanie uboższy (w porównianiu z przezyciami znajomych). Totalnie zniesione wizuale, doslownie NIC w tej sferze, co mnie bardzo smuci. Inne efekty występują. ale są raczej słabe: głownie nasilona byla u mnie percepcja dotyku i filozoficzne rozkminy. Dwa razy mialam bad tripa. Teraz schodzę z leków i moze uda mi się w koncu zobaczyc cos wiecej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich