Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 226 / 3 / 0
m477 pisze:
feta tez, poza tym lsd nie jest psychodeliczna fenetylamina ~~
Cubensis pisze:
A może Gamrok jest tak popierdolony, że po dragach zaczyna myśleć...
inne opcje sa malo wiarygodne.
Piona! :cheesy: Merytoryka ponad wszystko!
BrightestStar pisze:
Do czasu aż Ci to nie zacznie najnormalniej w świecie przeszkadzać.
Czasem przeszkadza, ale skoro nie ma możliwości wycofania się w stan sprzed zmian pozostaje przystosowanie. Ewentualny brak akceptacji tego typu powikłań może być zwyczajnie przyczyną złego samopoczucia, rozdrażnienia, większej nerwowości.
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2011 przez Gamrok, łącznie zmieniany 1 raz.
UWAGA: Latające owoce morza!
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
  • 2775 / 39 / 0
Gamrok pisze:
Czasem przeszkadza, ale skoro nie ma możliwości wycofania się w stan sprzed zmian pozostaje przystosowanie. Ewentualny brak akceptacji tego typu powikłań może być zwyczajnie przyczyną złego samopoczucia, rozdrażnienia, większej nerwowości.
nic dodać, nic ująć. Widziały gały co brały hehe ;-)

edit: ilu z Was ma problemy z żyłami występujące do kilku dni po użyciu większej dawki psychodelika/ów? Chodzi mi o bolesną opuchliznę, coś podobnego do zapalenia żył.
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2011 przez BS, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 123 / 8
Nie przy psychodelikach ogólnie, ale przy dużych dawkach 2C owszem.
  • 2775 / 39 / 0
Pisałem ogólnie, bo kiedyś po relatywnie niskiej dawce 4-HO-MET (ok 35 mg) wystąpiły najsilniejsze objawy utrzymujące się około tygodnia. Stosowałeś coś na to?
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 123 / 8
Nie, nie było nigdy aż tak dokuczliwe. Poza tym dopiero ostatnio doszedłem do tego, że to od psychodelików. Tylko po 2C tak miałem.
  • 50 / / 0
Mam w tym momencie to samo po 2C-P. A juz myslalem ze to ze mna jest cos nie tak. Jak z tym walczyc. Mniejsza dawka czy czestotliwosc (moze jedno i drugie)?
  • 2775 / 39 / 0
trzeźwość. Zrób sobie usg układu żylnego, czy nie masz przypadkiem rozjebanych naczyń;p możesz stosować miejscowo maści z heparyną i łykać aspirynę, która działa przeciwzakrzepowo. Radzę wziąć sobie do serca to, że możesz mieć tak po każdym tripie %-D
  • 50 / / 0
Po pierwszym razie bylo git. Narazie robie dluga ( ok. 3 tygodniowa przerwe ) od tej fene az zakupie sobie wage. Z mojego skromnego doswiadczenia wynika ze jestem raczej bardzo podatny na te zwiazki wiec dawkowanie na oko po raz nastepny nie wchodzi w gre. Z waga wykonam jeszcze jeden tescik z odp niska dawka i zobaczymy. A po jakim srednio czasie zyly wracaja u was do swojej dawnej postaci???
  • 2775 / 39 / 0
2-3 tygodnie.
Ja obecnie czekam na operację dzięki której mam nadzieję się pozbyć tego problemu
  • 50 / / 0
Jesli mozesz to napisz jaka to operacja. I czy to puchniecie moze byc w jakis sposob niebezpieczne?
ODPOWIEDZ
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.