Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
m477 pisze:feta tez, poza tym lsd nie jest psychodeliczna fenetylamina ~~
inne opcje sa malo wiarygodne.Cubensis pisze: A może Gamrok jest tak popierdolony, że po dragach zaczyna myśleć...
BrightestStar pisze: Do czasu aż Ci to nie zacznie najnormalniej w świecie przeszkadzać.
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
Gamrok pisze:Czasem przeszkadza, ale skoro nie ma możliwości wycofania się w stan sprzed zmian pozostaje przystosowanie. Ewentualny brak akceptacji tego typu powikłań może być zwyczajnie przyczyną złego samopoczucia, rozdrażnienia, większej nerwowości.
edit: ilu z Was ma problemy z żyłami występujące do kilku dni po użyciu większej dawki psychodelika/ów? Chodzi mi o bolesną opuchliznę, coś podobnego do zapalenia żył.
Ja obecnie czekam na operację dzięki której mam nadzieję się pozbyć tego problemu
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.