Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 401 / 3 / 0
mruk2 pisze:
wcinam pronoran od 7 dni. W tym czasie jakoś nie poczułem w tym czasie "nie do opanowania eufori " . generalnie uspokaja , i chce się więcej spać.
Miałam podobnie %-D Poczęstowałam się tym, że niby 'do nauki', po czym poszłam spać ;-) I nie sądzę, żeby to się musiało 'rozkręcać'.
Każdy organizm działa inaczej i niestety ciężko w tym wypadku dopasować do tego jakąś regułę.
In heaven everything is fine. You've got your good things and I've got mine.

http://www.youtube.com/watch?v=qHYNfitGBp4

---

„Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą.” opio-free :cool:
  • 168 / 2 / 0
ponawiam pytanie

JAKIEŚ SKUTKI UBOCZNE?

bo wiem, że po bromo [nawet po małych dawkach] ludzie często rzygają jak koty, mają mocne bóle głowy i inne dolegliwości
  • 2497 / 50 / 0
nie zauwazylem u siebie zadnych.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 2 / 0
ok, dzisiaj dostałem piribedil jako zamiennik bromokryptyny na obniżenie prolaktyny, więc będę testował

i teraz pytanko
odnotowaliście jakiś wpływ na funkcję poznawcze, koncentrację, zdolność do nauki?

zastanawiam się czy może byłaby szansa zaoszczędzić trochę na concercie...
  • 3449 / 129 / 8
Nie, moim zdaniem do nauki akurat pirybedyl się kiepsko nadaje. Nauka zbyt szybko mi się nudziła, znajdowałem masę innych ciekawszych rzeczy do roboty. Ale macki twierdzi, że jest inaczej. Próbuj
  • 168 / 2 / 0
Czeslaw, jako, że mam ADHD, to może zareaguje inaczej - oby
  • 3449 / 129 / 8
oczywiście jest taka szansa; nawet gdybyś nie miał, i tak każdy reaguje inaczej, jak widać w tym temacie. Przypadki mój i macek są generalnie mocno odosobnione. Śmiejcie się śmiejcie, a na mnie to naprawdę dziala :) Swoją drogą pewnie efekt placebo gra znaczącą rolę, ale jestem pewien, że to nie tylko to.
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2011 przez Czeslaw, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 641 / 16 / 0
Zachęciliście mnie. Wszystkiego spróbuję by pozbyć się tej cholernej fobii, chociaż xanax mi pomaga, to trzeba poszukiwać...
  • 168 / 2 / 0
3 dzień
humor jakby lepszy, ale w sumie to jakoś wyraźnie nie czuję poprawy - kolosalnej różnicy nie ma na pewno, na pograniczu placebo raczej, ale poczekamy jak się sytuacja rozwinie

natomiast libido masakrycznie w górę %-D się nie spodziewałem, bo piribedil chyba bardziej na D2 oddziałuje niż D3, co?
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2011 przez wieczko, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 3449 / 129 / 8
Przecież to nie metamfetamina. Wiadomo, że Cię nie wypierdoli z butów. Natomiast działanie czuć

Na D3 działa 20 razy mocniej niż na D2 ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.