Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
Re: 2C-T-4
Nieprzeczytany post autor: BS »
zależy czego oczekujesz
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
2C-T-4 jest napewno lzejsze od zdradzieckiej substancji jaka jest 2C-T-7 , przy 2C-T-7 problemem jest indywiudalne dobranie dawki , mozesz miec objawy przedawkowania po 20 mg jak i rowniez nie czuc mocnego dzialania w dawkach 40-50 mg
Osobiscie wole 2C-T-4 , jak dla mnie jest jakby bardziej przyjacielskie , substancja idealna w plener jak na impreze , 2C-T-7 niestety nie nadaje sie zbytnio na impreze poprzez swoje dysocjacyjne dzialanie ( Kurwik pewnie sie przekonal :D )
Jesli chodzi o wizualna moc srodka 2C-T-7 w wysokjiej dawce jak i 2C-T-4 maja spektakularne efekty wizualne
W przypadku wejscia obu substancji 2C-T-7 powoduje znacznie mocniejszy rush przy wejsciu , po 2C-T-4 rzeklbym ze wogole nie odczuwam bodyloadu.
  • 1474 / 15 / 0
Powiedz mi Kapo czy po około 18'u mg będe na tyle trzeźwy psychicznie by ogarnąć kupno biletu na PKP, i wsiąść w odpowiednią ciuchcie? :-D
  • 1876 / 23 / 0
No wlasnie o jednym zapomnialem 2C-T-4 jest zdecydowanie mniej mindfuckowe niz 2C-T-7 ( oczywiscvie mowie tu o wysokich dawkach)
  • 2775 / 39 / 0
Re: 2C-T-4
Nieprzeczytany post autor: BS »
Qlim pisze:
po około 18'u mg będe na tyle trzeźwy psychicznie by ogarnąć kupno biletu na PKP, i wsiąść w odpowiednią ciuchcie?
będziesz. Bez obaw %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 15 / 0
Jeszcze jedno pytanie...
Siarki są iMAO, lecz jak bardzo silnym inhibitorem jest T4? Chodzi mi o to czy jak zażyje we wtorek około 18-19 to w środe po 12-13 mogę się napić alkoholu? Konkretnie to whisky. W ilościach możliwe, że sporych bo czeka mnie dłuuuga jazda ;]
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2011 przez Qlim, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1876 / 23 / 0
Bez obaw , zauwazylem ze t4 nie jest az tak silnym chyba , sam robilem eksperymenty na ludziach podawajac im Metoksetamine na 2C-T-4 i zyja nawet nie podbilo dzialanie , LSD i 4-HO-DiPT tez byly dorzucane brak spotegowanego dzialania wiec i z alko nic sie nie stanie :D
  • 1474 / 15 / 0
"Robiłem eksperymenty na ludziach..." fajnie to brzmi %-D
W każdym razie dzieki za odpowiedź...
  • 5299 / 104 / 0
Pierwszy i ostatni raz w życiu brałem 2C-T-4. Rzygałem gorzej niż po 2C-T-7, rzygałem najgorzej po tej substancji jeśli chodzi o rodzinę 2C-x. Kolorowa i długo działająca, strasznie męczące rozkręcanie się, być może przez browary pawian oczywiście przez okno %-D Ludzie się fajnie gapili. Substancja naprawdę długo działa, za dnia myślałem, że już po ptokach i tylko stymulacja, zmieniłem jednak zdanie gapiąc się przez tramwajowe okno. Odechciało mi się "kolorów", a przynajmniej fene. Pozbywanie się hurtowo elektrolitów trochę mnie nie bawi no i ten kilku godzinny ból czerepu... Mimo to dziękuję pewnej osobie ;)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1876 / 23 / 0
Zachcialo Ci sie alkoholu to masz %D , Imo 2C-T-4 jak dla mnie jedna z najmniej obciazajacych organizm fenetylamina i bardzo sie z tego ciesza ze tak na mnie dziala bo jest jedna z fajniejszych jakie probowalem :)
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 08:45:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750236252'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.