Zablokowany
  • 857 / 2 / 0
Rowniez moge pomoc z starymi TR. Mozna zrobic w pare osob, zeby bylo bardziej wiarygodnie.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / / 0
Ja też. Możemy się podzielić wg działów z forumowego NG, żeby nie powielać pracy.
  • 1294 / 230 / 0
A czy możemy też umieścić, duży, duży, duży, naprawdę w chuj duży banner:
"jeśli planujesz wysłać kolejny tripraport o benzie albo DXM, to najpierw [s]się, kurwa, dobrze zastanów[/s] poproś mamę o pisemne pozwolenie, a potem zanieś pani od polskiego, żeby ci byki poprawiła."
możemy, możemy? :-D
  • 3129 / 26 / 0
Dokładnie. Ja dosyć często zaglądam na neurogroove, ale jak w poczekalni jest trip z benzy/DXM, to go nawet nie przeglądam.
High, how are you?
  • 1169 / 16 / 0
Rydzyk tam jest moj TR o kodeinie (wcale nie taki najgorszy):
http://neurogroove.info/trip/nie-pierws ... yjemnoscia

I tu wileka prośba, jak już poprawisz i wszystko zrobisz tak żeby było cacy - to błagam, nie wpierdol mnie w dział "dno społeczne", lub "grzejnik, hellmans - tak się spływa wraz z kanalizacją".
Chyba tak, źle az nie opisałem (a byuo to w chuj czasu temu). :D

pzdr
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1294 / 230 / 0
BuddahLova - jak jest już na NG, to po co poprawiać? Zresztą - pisałem o DXM i benzie. Zresztą - nawet w wypadku DXM zdarzają się naprawdę smakowite wyjątki (vide: http://neurogroove.info/trip/lsddxm-wyk ... azda-kazik )

Zresztą, BuddahLova, gdzie ja, przyjezdny, bym podskoczył chłopakowi z Pragi? No, zastanów się... :-D
  • 1294 / 230 / 0
Nie mogę zedytować, więc dodaję tu (tamten post to w zasadzie offtop, anyway).

Gratuluję wszystkim tworzącym nowe NG. Już w tym momencie wygląda przyjemnie dla oka i widać, że będzie miało ręce i nogi. Nareszcie łatwa nawigacja i logiczny układ strony. No i te grafiki na otwarciu też są zachęcające. Można by ich podkraść więcej, na przykład stąd:

https://www.dmt-nexus.com/Webackup/art_page.htm

A ja się zabieram za kolekcjonowanie cytatów. Może zeskanuję cały "pejotl", bo chyba mamy niekompletny tekst...
  • 213 / 6 / 0
Grafiki tylko na Creative Commons.
  • 63 / 2 / 0
trydzyk pisze:
A ja się zabieram za kolekcjonowanie cytatów. Może zeskanuję cały "pejotl", bo chyba mamy niekompletny tekst...
Poruszyłem już tą kwestię w osobnym dziale.
Można by zrobić wątek otwarty z naborem na cytaty.

I może nie w temacie ale:
Pirosomack pisze:
Na nowym NG mają również być cytaty ? Jeżeli tak to mam propozycję na drobny upgrade: pod cytatem mogłoby wyświetlać się coś w stylu " < 34/78 > " . Odpowiednio "załaduj poprzedni cytat","numer aktualnego cytatu", "kolejny cytat". Teoretycznie absolutnie zbędna opcja, pamiętam jednak jak klikałem we wszystkie działy aby poczytać sobie cytaty :]
Powyższy akapit wkleję również do stosownego posta w wątku NG new generation.
Pozdrawiam, W.
Zawżdy znajdzie przyczynę, kto zdobyczy pragnie:
Dwóch wilków jedno w lesie nadybali jagnię.spacja
Już go mieli rozerwać; rzekło: - jakim prawem ?!si
Smacznyś, słaby i w lesie...- Zjedli niezabawem.sp
Ignacy Krasicki, Jagnię i wilcy
  • 543 / 1 / 0
Pamiętajcie Panowie, że cytaty to jedno, a raporty sławnych person, które docelowo też chcielibyśmy wyróżnić (jeśli będzie ich powiedzmy 5), to drugie. Cytaty muszą być krótkie (2-4 linijki tekstu o szerokości 870px i wielkości czcionki nieco ponad 12px). Takie coś zajmuje 2 linijki:
Znowu widzę pułkownika B. — olbrzymia kupa płynnych świń wylała mu się z lewego oka, które zniekształciło się przy tym w sposób potworny. Scena teatralna — na niej potwory sztuczne. Ohydny świnio ryj w zielonej konfederatce z piórkiem. (Witkacy, Peyotl)
Odnośnie tego losowania, to zobaczę co da się zrobić.
1-2-fuck off, drop out, never trust a fucking hippie
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' out the music de punk.
If I could do it so could anyone.
Zablokowany
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.