Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 207 / 4 / 0
fajne dziwadło ;) tak najkrócej można podsumować tą tryptaminę. Strasznie fizyczna, w zasadzie ten wpływ na ciało nadał kierunek całej podróży która składała się w zasadzie z jednego dobrze opowiedzianej historii za zamkniętymi oczami. Acz 50mg strasznie zadziałało afrozydjakalnie, aż za bardzo, w sumie spodziewałem się mniej no i całkiem spory szczękościsk + stymulacja + spinanie mięśni. Nie tak natarczywe jak przy 2c-p, nie tak denerwujące ale jednak. Chociaż równie dobrze może to byś wynik reakcji osobniczej jak i ilości. Tak czy inaczej acetoxy-dipt będzie się pojawiało czasem w menu, jednak tutaj fajnie mieć do tripowania jakąś kobietę ;) zdecydowanie to dobra opcja na wieczór we dwoje.
  • 1474 / 15 / 0
Postaraj skołować sobie DIPT. Większe dawkowanie, ale nie ma takiego bodyloadu, czas działania podobny, ale wrażenia o jebit twoja mać o wiele lepsze :cheesy:
Szczególnie przy dawkach w okolicach 150'iu mg jest miazga.
Jeśli acetoksy-dipt zdarza się, że lekko dysocjuje tak jej 'matka' w większej dawce potrafi silnie depersonalizować.

Mi osobiscie acodipt nie przypadł do gustu...
Ostatnio zmieniony 30 marca 2011 przez Qlim, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 207 / 4 / 0
tak naprawdę bodyload mi nie dokuczał ;) bardziej body unload chociaż dokuczaniem tego też nie nazwę, ot pewna niedogodność na zejściu, ale przynajmniej dało się to uśpić. Co do dipta to jak się uda sprawdzę z przyjemnością. Hometa czy Aco-Dmt to nie pobiło ale jest fajne. Ostatnio zarówno tryptaminy jak i fenyle biorę na imprezy, i o ile ho-met radzi sobie dobrze w kontatach ale bawić to to się nie potrafi, 2c-p sprawdza się świetnie byle tylko mieć co robić do rana, to tutaj aco-dipt może okazać się fajny zarówno w kontaktach międzyludzkich jak i poza nimi.
  • 3899 / 239 / 13
Mógłby ktoś wskazać jakieś podobieństwa i różnice 4-aco-dipt'a do 4-aco-dmt lub 4-ho-met? Czy to przebija acodmt w psychodelicznym myśleniu i odrealnieniu?
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 2775 / 39 / 0
Parathormon pisze:
Czy to przebija acodmt w psychodelicznym myśleniu i odrealnieniu?
nie
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 15 / 0
Raczej nie mają dużo wspólnego ze sobą. Aco-dipt jest cieższe dla ciała, w moim wypadku działa krócej, wpływa bardziej na słuch, jest słabsza wizualnie...
  • 207 / 4 / 0
aco-dmt i ho-met mają ze sobą wiele wspólnego, są bardzo pluszowe i aksamitne, co do wizualnej strony działania...hmm cev w moim przypadku był jednym kikugodzinnym filmem, ale szczerze to bliżej było tym cevom do tych dexowych. Jeżeli chodzi o OEV'y to wizualnie hmm niby takiego morfowania się przedmiotów nie widziałem po proroku ani grzybie w proszku ale jednak czegoś im brakowało do tych ho-metowych i aco-dmt'owych. OEVy wystąpiły potężne coś jak połączenie aco-dmt + dxm + thc + 2c-d ale jednak jakoś inaczej i wcale nie wiem cyz lepiej. Fajny dziwak ale nie ma między mną i acetoxy miłości, lubię ale będzie raczej przerywnikiem wykorzystywanym od czasu do czasu i traktowanym bez jakiegoś wielkiego szacunku.

Psychicznie numer 1 zajmuje u mnie aco-dmt za plusz i plasteline drugie ho-met za trzeźwość i euforie, acetoxy-dipt gdzieś jest za nimi ale chyba głównie za fizyczność myślenia, co się może fajnie sprawdzić w kontaktach międzyludzkich...no i za lubieżność, bo o ile po trymptaminach wśród ludzi uwielbiam o tyle relacje męsko-damskie po tamtych tryptaminach u mnie są na zupełnie innym szczeblu ewolucji.

Co do ciała to rzeczywiście zarówno te dwie najpopularniejsze tryptaminy na ciało nie działają wcale lub prawie wcale,aco-dipt jest fizyczny.
Co do słuchu to...hmm faktycznie jest takowy, ale nie wiem czy to jest fajne gdy każdy bas zmienia się w odłgos piły tnącej drewno przeszywający na wskroś neurony ;)
  • 1474 / 15 / 0
Wpływ na słuch zależy od dawki... Im wyższa tym i dzwięk sie znacznie zmienia.
Chociaż osobiście nie przekroczyłem dawki 50mg + 300mg dxm. W łóżeczku wieczorem, ze słuchawkami na uszach...
Słuchało się muzyki zajebiaszczo. Szczególnie psybient/psytrance. Momentami nie byłem pewny które dzwięki sa elementami piosenki, a które zniekształceniem ;]
  • 226 / 3 / 0
Do tej pory miałem do czynienia jedynie z tryptaminami w formie fumaranu, a w przypadku 4-AcO-DiPT jest to chlorowodorek... czym to się różni że się tak oryginalnie zapytam? :) Jakie dawkowanie/sposob przechowywania?
UWAGA: Latające owoce morza!
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
  • 1876 / 23 / 0
Procz trwaloscia i ciut mniejszym zakresem dawkowania dla chlorowodorku ale to naprawde minimalnym niczym
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.