Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Stwierdzenie opiaty stosowane w ankiecie jest uproszczeniem i należy je rozumieć jako wszystkie "rekreacynje" opiaty. Jeśli ktoś będzie zainteresowany wynikami, piszcie na maila lithi@o2.pl
Podam nr. konta, jak uzyskam wpłatę, wypełniam ankietę.
Za darmo to nic kurwa nie ma !
EDIT:
Ankietę wypełniłem, swoją drogą mogłabyś mi kopsnąc za to kase na sztuke albo sztuke dobrego kopru.
Tak naprawde, to jestem wjebany w bupre, chce ja przestac napierdalac ale nie moge sie przyznac ze jestem cpunem (zjebalbym swoje zycie juz doszszetnie).
Jak macie jakiś sposob jak samemu poradzic sobie z problemem (lub ktos by chcial anonimowo pogadac, pomoc itd) to jestem otwarty na propozycję.
Na dzien dzisiejszy redukuje dawki buprenorfiny i zobaczymy jak to bedzie (zszedlem z systemu wieksza dawka a co 48h, na nizsza dawke ale co 24 h. Nie wiem czy dobrze zrobilem.)
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.