Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Stwierdzenie opiaty stosowane w ankiecie jest uproszczeniem i należy je rozumieć jako wszystkie "rekreacynje" opiaty. Jeśli ktoś będzie zainteresowany wynikami, piszcie na maila lithi@o2.pl
Podam nr. konta, jak uzyskam wpłatę, wypełniam ankietę.
Za darmo to nic kurwa nie ma !
EDIT:
Ankietę wypełniłem, swoją drogą mogłabyś mi kopsnąc za to kase na sztuke albo sztuke dobrego kopru.
Tak naprawde, to jestem wjebany w bupre, chce ja przestac napierdalac ale nie moge sie przyznac ze jestem cpunem (zjebalbym swoje zycie juz doszszetnie).
Jak macie jakiś sposob jak samemu poradzic sobie z problemem (lub ktos by chcial anonimowo pogadac, pomoc itd) to jestem otwarty na propozycję.
Na dzien dzisiejszy redukuje dawki buprenorfiny i zobaczymy jak to bedzie (zszedlem z systemu wieksza dawka a co 48h, na nizsza dawke ale co 24 h. Nie wiem czy dobrze zrobilem.)
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.