Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 420 / 2 / 0
A jak sie boisz igiel to jebnij per rectum.
Ostatnio zmieniony 15 marca 2011 przez Kakihara, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1195 / 139 / 0
zapomnilem dodac mamy 2 ampulki po 10 po jednej na glowke + mozliwe ze do tego dla kazdego po dwie ampulki tramala + browar + ziolko i u ziomka w pokoju fazka. Mam pytanie z tym nie popijaniem czy to az tak wazne ? Tramal ma tak okropny smak ze nie da sie go wypic bez szybkiego popicia, w ogole to robilem tak ze wlewalem zawartosc ampulki do kieliszka na vodke i dodawalem soku i wypijalem. Tak samo zrobie z relanium. Czy przez to oslabnie jego dzialanie na prawde ?
  • 21 / / 0
Tak jak pisal Lucifer_Sam po jednej ampułce trafiło do naszych trzewi. Sugerując się radą pilleatera chwile "delektowaliśmy się smakiem hehe"
[quote="pilleater"]Trzymasz chwilę w japie nie przełykając śliny [ani mi się waż!] a później bez zapity delektujesz się gościu pozostającym smakiem. Jeśli za szybko zapijesz i to dużą ilością płynu, działanie rolek będzie mizerne.[/quote} . Nie było to trudne bo smak jest nawet fajny :-) Działanie jak na tak niską dawkę, czyli 10mg, jest bardzo subtelne jednak zauważalne. Tym bardziej w połączeniu z alko i MJ. Czuje, ze jeśli tylko nadarzy się okoliczność, nie odmowie próby z dwiema ampułkami (niestety tylko w takiej formie jest mi dane mieć)..

A możne czas na pierwsze i.m :-D
  • 682 / 7 / 0
dzisiaj po calym dniu chodzenia za praca, rozmowach etc, zapodalem pierwszy raz w zyciu Relanium, umylem dupe, pojadlem, 2 piwka + 8mg i fazka jest fajniejsza niz po klonach, taki czill, po prostu czill. podoba mi sie :cheesy:
  • 348 / 4 / 0
@antoś:
Pod jakim względem "fajniejsza"? Możesz coś więcej opisać? Bo rolek nie jadłem jeszcze za to klony i alpre owszem
  • 682 / 7 / 0
bardziej 'plywajaca', po klonach jestes pewny siebie i troche zarozumialy, a po rolkach troche jak male dziecko albo mis uszatek, przytulny, potulny ;)
  • 264 / 2 / 0
ejj jak wyglada tabsa rolek piatek? Mialem ostatnio 2 paki poszly tak szybko, ze nawet nie zdarzylemprzyjzec sie tabsa, a znalazlem jakies tabsy i licze, ze to zaginione rolki blagam napiszcie, ze sa rozowe:D
  • 198 / 5 / 0
Mała tabletka koloru wyblakło-zółtawego.
  • 264 / 2 / 0
kurde, a wie ktos co to moze byc, male miesci sie w blistrze po rolkach wiec podobnej wielkosci i jest rozowe O.o?
  • 3191 / 373 / 0
Rolki dwójki są różowe.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.