x = x
Ale wydaje mi się, że coraz dalej i dalej odbiegamy od tematu.
x = x
Zjemtwepachy pisze:Hmm, coś powiem na ten temat. Nie jestem jakimś sympatykiem, ani wrogiem żadnego usera, nt. którego się teraz wypowiem i będę szczery oraz obiektywny (gwoli ścisłości, odnoszę się do całej tamtej potyczko dyskusji).Xanaxator pisze: magowie chaosu? :wall: zgodze sięz poprzednikami to forum jest o grzaniu a nie o wyrzutach że ktoś mnie to ignoruje i nie zdobywam +1 do fame na tym forum od jedzenia tabletek na kaszel :retarded:
Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, iż jest to forum przeznaczone dla ludzi raczących się dragami z różnych kategorii. Akurat tak się składa, że w przeciwieństwie do Chaotki, która może ma momentami przesadnie wybujałą wyobraźnię, Ty z tego co się orientuję nakurwiasz (innego określenia na to nie mam) stymulanty, które w przypadku większości osób praktycznie nic nie wnoszą do życia, a jedynie doprowadzają ich do rychłego upadku, czego moim zdaniem stanowisz sztandarowy przykład. Widok dziewczyny z lubością napierdalającej takie gówna, jest zarazem smutny i odrażający. Nie tknął bym takiej dziewuchy patykiem (nawet nie ze względu na cerę, ale weźmy pod uwagę syndrom SKĄDSKOŁOWAĆKASĘBOĆPAĆMISIĘCHCE), nie mówiąc o pewnej niedawno przybyłej tutaj dziewczynce, która wesoło napierdala meth z brownem i ustawia swoją facjatę jako avatar. Po prostu ohyda i kpina z kobiecości (pomijam jaką krzywdę wyrządzacie swoim rodzicom).
I Ty tu nie wyśmiewaj tabletek na kaszel, gdyż pojechanie ich zjadaczy brzmi z twoich ust po prostu śmiesznie, ze względu na różnicę w szkodliwości tego co sobie robisz Ty, a tego co robi np. właśnie Chaotka. Nie znam osobiście ani Ciebie, ani Jej, lecz przypuszczam, że jest o wiele bardziej ciekawszą osobą, bardziej odpowiedzialną i ogarniętą oraz definitywnie nieporównywalnie mniej zdegenerowaną personą niż Ty. Nawiedzona psychonautka zawsze będzie lepsza od jakiejś uzależnionej raszpli. Nie zwykłem oceniać ludzi ze względu na to co ćpają, ale w tej sytuacji najpierw popatrz na siebie dziecko, które pizgasz fetę za kasę na korepetycje. Rzekłem.
/ed lol
btw, nigdy nie napisałam że moj avatar to moje zdjecie :(
DOBRZE TATO ja pizgam stymulanty za kase już swojąa CHAOTKA wsuwa Kaszlodyny i Cipacze ale kto to zmieni myśle że ocenianie kogo byś tknął swoim siusiaczkiem jest nie na miejscu i hooj kogo to obchodzi (a może jednak :nuts: )
DZIEKUJE i Pozdrawiam Pana Dorosłego i Kaszlodynowców
Xanaxator pisze: Pozdrawiam Kaszlodynowców
wiem przegrałam, już po mnie ah co by było gdybym jadła kaszlodyn
btw, nigdy nie napisałam że moj avatar to moje zdjecie :(
DOBRZE TATO ja pizgam stymulanty za kase już swojąa CHAOTKA wsuwa Kaszlodyny i Cipacze ale kto to zmieni
Powiem krótko - po prostu uważam, że w większości przypadków dex reszta i wyginaczy postrzegania na dłuższą metę robi z ludzi mniejsze gówno, niż fetopodobne wynalazki. Potencjał uzależniający odgrywa tutaj sporą rolę. Chyba nie wymaga to głębokiej rozpiski.
myśle że ocenianie kogo byś tknął swoim siusiaczkiem jest nie na miejscu i hooj kogo to obchodzi (a może jednak :nuts: )
DZIEKUJE i Pozdrawiam Pana Dorosłego i Kaszlodynowców
Zjemtwepachy pisze: Śnieżynka. Jeśli to faktycznie jej zdjęcie, to iście patolnia po chuju fest. A w sumie... jeśli lubi się tak "lansować", to spoko. Osobiście, gdybym był tak mocno zdegenerowaną osobą, nie publikowałbym swojego zdjęcia w internecie.
Kurde wczorajsza koda mnie chyba oświecila
Ja kurwesko tęskie za czasami gdy zylem w słodkiej niewiedzy, niewiedzac co to dragi, a palilem jedynie blanty albo i tego jeszce nie.
Wtedy o hajs nie trzebabylo sie martwic.... nawet jak mailes 0 to i tak sie w weekend ze znajomymi nie ćpalo to bylo mozna wyjsc itd.
A teraz bez hajsu na jakiekolwiek zbicie sie to nie wynurzam sie raczej z domu, bo po chuj wychodzic z domu skoro i tak bede na trzeźwo
lse292 pisze:Ja kurwesko tęskie za czasami gdy zylem w słodkiej niewiedzy, niewiedzac co to dragi, a palilem jedynie blanty albo i tego jeszce nie. Wtedy o hajs nie trzebabylo sie martwic.... nawet jak mailes 0 to i tak sie w weekend ze znajomymi nie ćpalo to bylo mozna wyjsc itd. A teraz bez hajsu na jakiekolwiek zbicie sie to nie wynurzam sie raczej z domu, bo po chuj wychodzic z domu skoro i tak bede na trzeźwo
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/globalimage.png)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/weedtravelbyair.jpg)
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/kateryna_wakarowa.jpg)
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie
21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/niemcycrack.jpg)
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet
Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/piana.jpg)
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki
Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.