Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1026 / 31 / 0
Nie jest zaletą substancji jako takiej, zaletą jest brak możliwych negatywnych konsekwencji prawnych, spowodowanych przyjmowaniem substancji. Sama nie należę do tej grupy, ale dla części użytkowników ew. wyrok byłby kaplicą i przekreśleniem życiowych planów, chyba nietrudno to zrozumieć. Mając więc do wyboru nielegalną ketaminę i legalne, łatwodostępne w każdej chwili DXM, przy podobieństwach obu substancji - wybiorą legal.
  • 883 / 10 / 0
Ja mam dużo do stracenia, co nie przeszkadzało mi nigdy w zażywaniu nielegalnych substancji. Pewnie dlatego, że jestem świadom, że jeśli zachowujesz się stosownie to nikt cię za dragi nie zawinie.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 1026 / 31 / 0
Czasami wystarcza zwykły pech. Koleżanka miała przypał za mj, bo wysypał ją życzliwy "kolega" jej faceta. Oczywiście, w Polsce ciężko jest się ograniczać tylko do "bezpiecznych" rozwiązań, kiedy prawo mamy tak restrykcyjne. Ale jestem w 100% w stanie zrozumieć ludzi, którzy zwyczajnie nie chcą ryzykować.
Ale wydaje mi się, że coraz dalej i dalej odbiegamy od tematu.
  • 883 / 10 / 0
Wsypania przez kolegę chłopaka nie nazwałbym zwykłym pechem, ale masz rację, odbiegamy od tematu.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2011 przez Elwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 86 / 3 / 0
Zjemtwepachy pisze:
Xanaxator pisze:
magowie chaosu? :wall: zgodze sięz poprzednikami to forum jest o grzaniu a nie o wyrzutach że ktoś mnie to ignoruje i nie zdobywam +1 do fame na tym forum od jedzenia tabletek na kaszel :retarded:
Hmm, coś powiem na ten temat. Nie jestem jakimś sympatykiem, ani wrogiem żadnego usera, nt. którego się teraz wypowiem i będę szczery oraz obiektywny (gwoli ścisłości, odnoszę się do całej tamtej potyczko dyskusji).
Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, iż jest to forum przeznaczone dla ludzi raczących się dragami z różnych kategorii. Akurat tak się składa, że w przeciwieństwie do Chaotki, która może ma momentami przesadnie wybujałą wyobraźnię, Ty z tego co się orientuję nakurwiasz (innego określenia na to nie mam) stymulanty, które w przypadku większości osób praktycznie nic nie wnoszą do życia, a jedynie doprowadzają ich do rychłego upadku, czego moim zdaniem stanowisz sztandarowy przykład. Widok dziewczyny z lubością napierdalającej takie gówna, jest zarazem smutny i odrażający. Nie tknął bym takiej dziewuchy patykiem (nawet nie ze względu na cerę, ale weźmy pod uwagę syndrom SKĄDSKOŁOWAĆKASĘBOĆPAĆMISIĘCHCE), nie mówiąc o pewnej niedawno przybyłej tutaj dziewczynce, która wesoło napierdala meth z brownem i ustawia swoją facjatę jako avatar. Po prostu ohyda i kpina z kobiecości (pomijam jaką krzywdę wyrządzacie swoim rodzicom).
I Ty tu nie wyśmiewaj tabletek na kaszel, gdyż pojechanie ich zjadaczy brzmi z twoich ust po prostu śmiesznie, ze względu na różnicę w szkodliwości tego co sobie robisz Ty, a tego co robi np. właśnie Chaotka. Nie znam osobiście ani Ciebie, ani Jej, lecz przypuszczam, że jest o wiele bardziej ciekawszą osobą, bardziej odpowiedzialną i ogarniętą oraz definitywnie nieporównywalnie mniej zdegenerowaną personą niż Ty. Nawiedzona psychonautka zawsze będzie lepsza od jakiejś uzależnionej raszpli. Nie zwykłem oceniać ludzi ze względu na to co ćpają, ale w tej sytuacji najpierw popatrz na siebie dziecko, które pizgasz fetę za kasę na korepetycje. Rzekłem.
/ed lol
wiem przegrałam, już po mnie ah co by było gdybym jadła kaszlodyn %-D

btw, nigdy nie napisałam że moj avatar to moje zdjecie :(

DOBRZE TATO ja pizgam stymulanty za kase już swojąa CHAOTKA wsuwa Kaszlodyny i Cipacze ale kto to zmieni myśle że ocenianie kogo byś tknął swoim siusiaczkiem jest nie na miejscu i hooj kogo to obchodzi (a może jednak :nuts: )

DZIEKUJE i Pozdrawiam Pana Dorosłego i Kaszlodynowców %-D
  • 111 / 5 / 0
Xanaxator pisze:
Pozdrawiam Kaszlodynowców %-D
jak sie nie ma co sie lubi
  • 344 / 6 / 0
wiem przegrałam, już po mnie ah co by było gdybym jadła kaszlodyn %-D
Nadinterpretujesz. Ogarnij się.
btw, nigdy nie napisałam że moj avatar to moje zdjecie :(
Śnieżynka. Jeśli to faktycznie jej zdjęcie, to iście patolnia po chuju fest. A w sumie... jeśli lubi się tak "lansować", to spoko. Osobiście, gdybym był tak mocno zdegenerowaną osobą, nie publikowałbym swojego zdjęcia w internecie.
DOBRZE TATO ja pizgam stymulanty za kase już swojąa CHAOTKA wsuwa Kaszlodyny i Cipacze ale kto to zmieni
Wydaje mi się, że na cipaczach i kaszlodynach wyszła lepiej od Ciebie jadącej na ketonach i frycie. Z wypowiedzi wynika, że jest na studiach i radzi sobie nieźle, a Ty z tego co pamiętam chyba nie zdałaś klasy w liceum, a pieniążki, za które rodzice ufundowali (sorry, chcieli ufundować) Ci douczanie, nagle poszły w pizdu ;-) . Zarówno stymulanty jak i kaszlodyny z cipaczami można wsuwać odpowiedzialnie, ale i jednym i drugim można zrobić sobie krzywdę (żeby nie było, że jestem stronniczy, już raz wygarnąłem co sądzę o kaszlodynnictwie Ch., także nie gloryfikuję tego). Każdy człowiek popełniał pod tym kątem błędy, które powinny nauczyć go pokory i dystansu do Siebie oraz wywołać pozytywny efekt w późniejszym życiu. Porównanie efektów Twoich błędów i Jej, masz w pierwszym zdaniu tej wypowiedzi.
Powiem krótko - po prostu uważam, że w większości przypadków dex reszta i wyginaczy postrzegania na dłuższą metę robi z ludzi mniejsze gówno, niż fetopodobne wynalazki. Potencjał uzależniający odgrywa tutaj sporą rolę. Chyba nie wymaga to głębokiej rozpiski.
myśle że ocenianie kogo byś tknął swoim siusiaczkiem jest nie na miejscu i hooj kogo to obchodzi (a może jednak :nuts: )
Myślę, że przedstawiłem fakty, ale nazywaj to sobie jak chcesz :-) . Nie przyszedłem tutaj oceniać kogo bym wyruchał, a kogo nie, tylko zwyczajnie chcę zaznaczyć, że dziewczyna sama w sobie uzależniona od fety albo od opio, to nic innego jak zwyczajna degrengolada. Mam koleżanki uzależnione od stymulantów i jeśli już mówisz o siusiaczkach, to nie tknąłbym moim żadnej nawet przez gumę ;-).
DZIEKUJE i Pozdrawiam Pana Dorosłego i Kaszlodynowców %-D
Zdrowia.
  • 355 / / 0
Stymulanty wpierdalać odpowiedzialnie?!!?!?!? przypadek 1 na 30.
Zjemtwepachy pisze:
Śnieżynka. Jeśli to faktycznie jej zdjęcie, to iście patolnia po chuju fest. A w sumie... jeśli lubi się tak "lansować", to spoko. Osobiście, gdybym był tak mocno zdegenerowaną osobą, nie publikowałbym swojego zdjęcia w internecie.
A jezeli to nawet jej zdjecie, to niepomysales ze dla zdegenerowanego cpuna wrzucenie swojego zdjecia np jako avatar na h moze byc jakos formam blizszego kontaktu z ludzmi, jakby otworzeniem sie, by poczyc sie zauwazonym, docenionym, czego nie jest w stanie osiągnąc w realu itp itd
Kurde wczorajsza koda mnie chyba oświecila

Ja kurwesko tęskie za czasami gdy zylem w słodkiej niewiedzy, niewiedzac co to dragi, a palilem jedynie blanty albo i tego jeszce nie.
Wtedy o hajs nie trzebabylo sie martwic.... nawet jak mailes 0 to i tak sie w weekend ze znajomymi nie ćpalo to bylo mozna wyjsc itd.
A teraz bez hajsu na jakiekolwiek zbicie sie to nie wynurzam sie raczej z domu, bo po chuj wychodzic z domu skoro i tak bede na trzeźwo %-D
Ostatnio zmieniony 15 marca 2011 przez lse292, łącznie zmieniany 2 razy.
Twój umysł dawno śpi, a ty nie...
  • 1041 / 4 / 0
lse292 pisze:
Ja kurwesko tęskie za czasami gdy zylem w słodkiej niewiedzy, niewiedzac co to dragi, a palilem jedynie blanty albo i tego jeszce nie. Wtedy o hajs nie trzebabylo sie martwic.... nawet jak mailes 0 to i tak sie w weekend ze znajomymi nie ćpalo to bylo mozna wyjsc itd. A teraz bez hajsu na jakiekolwiek zbicie sie to nie wynurzam sie raczej z domu, bo po chuj wychodzic z domu skoro i tak bede na trzeźwo %-D
Cholera. Ostatnio doszłam do tego samego wniosku. Idealny przykład, że nasze życie się nieźle tym dragom podporządkowało.
  • 5801 / 1192 / 43
Nie wszystko stracone ;)
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.