Ile ma Twój dindos we wzwodzie?
12 lub mniej
16
3%
13
23
4%
14
46
9%
15
80
15%
16
107
20%
17
85
16%
18
99
18%
19-20
33
6%
21-22
11
2%
23 lub wiecej
38
7%

Liczba głosów: 538

ODPOWIEDZ
  • 2783 / 48 / 0
Ładne pończoszki.
  • 845 / 12 / 0
Euler pisze:
AHAHAHAHAHAHAS;KLADL;GKSDLGKS;GKLS;LGJSL;KGJ'DLGGJK;SL
ZESRAŁEM SIĘ
Jedne kutas z kolankiem i juz brojlery srajom.

Trza by to na fermach zainstalowac.

Sranie brojlera na (rozkaz) kutasa.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
fajny kutas c'nie?
  • 125 / / 0
Katotalibanie, nie śmieszy Cie PENIS?
Uwaga! Użytkownik Euler jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 784 / 28 / 0
tiru riru taczka żwiru, tak naprawdę wielkie kutango to nie zaraz śmieszna akcja, co dopiero wzwodu bery; jest inaczej. Tyle wolno mi powiedzieć, że znałem Stefana na budowie i on miał korzeń i miałem jeszcze kolegę stąd, z Krakowa, i on miał korzeń też. No i prawda, naga w kurwę i wzwiedziona, wcale tak łatwa nie jest, o nie, napełnić dwadzieściaparę centymetrów krwią (!) i pożądaniem, to wcale nie są łatwe bajki, to solidne krwi pompowanie, gdzie mroczki przed oczami są raczej częścią fazy niż nie. Słowem, nie niest lekko, łatwo i przyjemnie.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
A ja zawsze sie zastanawiam jak powiedzieć o mojej długości zeby przypadkiem nie wyjść na kłamce, bo w zależności od podniecenia różnej wielkości jest. Tak słabo podniecony to 16, średnio 18 a bardziej niz średnio podniecony to 20 :D. No to jak np powiem dla babki ze mam 20 a potem przyjdzie co do czego i sie okaże że nie goli myszki to od razu 4 cm pójdą w dół i wyjde na kłamce. :D
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.