Ile ma Twój dindos we wzwodzie?
12 lub mniej
16
3%
13
23
4%
14
46
9%
15
80
15%
16
107
20%
17
85
16%
18
99
18%
19-20
33
6%
21-22
11
2%
23 lub wiecej
38
7%

Liczba głosów: 538

ODPOWIEDZ
  • 2784 / 56 / 0
Ładne pończoszki.
  • 845 / 12 / 0
Euler pisze:
AHAHAHAHAHAHAS;KLADL;GKSDLGKS;GKLS;LGJSL;KGJ'DLGGJK;SL
ZESRAŁEM SIĘ
Jedne kutas z kolankiem i juz brojlery srajom.

Trza by to na fermach zainstalowac.

Sranie brojlera na (rozkaz) kutasa.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
fajny kutas c'nie?
  • 125 / / 0
Katotalibanie, nie śmieszy Cie PENIS?
Uwaga! Użytkownik Euler jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 784 / 28 / 0
tiru riru taczka żwiru, tak naprawdę wielkie kutango to nie zaraz śmieszna akcja, co dopiero wzwodu bery; jest inaczej. Tyle wolno mi powiedzieć, że znałem Stefana na budowie i on miał korzeń i miałem jeszcze kolegę stąd, z Krakowa, i on miał korzeń też. No i prawda, naga w kurwę i wzwiedziona, wcale tak łatwa nie jest, o nie, napełnić dwadzieściaparę centymetrów krwią (!) i pożądaniem, to wcale nie są łatwe bajki, to solidne krwi pompowanie, gdzie mroczki przed oczami są raczej częścią fazy niż nie. Słowem, nie niest lekko, łatwo i przyjemnie.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
A ja zawsze sie zastanawiam jak powiedzieć o mojej długości zeby przypadkiem nie wyjść na kłamce, bo w zależności od podniecenia różnej wielkości jest. Tak słabo podniecony to 16, średnio 18 a bardziej niz średnio podniecony to 20 :D. No to jak np powiem dla babki ze mam 20 a potem przyjdzie co do czego i sie okaże że nie goli myszki to od razu 4 cm pójdą w dół i wyjde na kłamce. :D
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.