- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Zostalo skierowane zapytanie do sprzedawcy co i z czym, w odpowiedzi poinformowano, ze meo-b jest taka substancja ktora potrzebuje czegos takiego jak aktywator (to tak jak by w samochodzie nie bylo biegu 1-2) z 3 czy 4 nie ruszysz.
Sprzedawca twierdzi, ze Meo-B Plus jest to 70% meo-b + 30% lab-x. Lab-x jest tu aktywatorem, doskonale sie do tego nadaje poniewaz jak wiadomo sluzy do wzmacniania, wydluzania badania itd wszystkich odczynnikow, dodatkowo w takiej wersji bedzie przeswietnie nadawac sie do wszelkich innych masci mieszanek.
Sam Meo-B podobnosz ma bardzo duzy potencjal i nie zostal doceniony min. jak mdai ktory dziala podobnie...bez aktywatora lub duzej dawki nie chce ruszyc i pozostaje tylko niesmak.
Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/methoxy-bufe ... z1FBbT0KHf
PcP pisze:skład tej substancji według dystrybutora to w 50g:
* 35g MeO-B,
* 3,75g pFPP,
* 11,25g MeOPP.
Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/methoxy-bufe ... z1FBbpW8TM
forma badania: jako, że każdej z tych substancji ciężko i boleśnie przebrnąć przez śluzówkę sapy darowałem sobie sniff, poszło oral.
wynik:próbka ponad 200mg nie wiele różniła się w działaniu od samego Methoxy-Bufedronu ok. 100mg czyli kolejna porażka. sam na pFPP reaguje normalnie (na szczęście w mixe było go za mało, żeby wyczuć jego działanie), z MeOPP miałem niewiele przygód no ale i w tej kwestii nie odstaje od większości i po prostu mnie nie robi. sprzedawca twierdzi, że akurat lab-x jest 'aktywatorem', pFPP raczej wzmacnia i wydłuża działanie przeróżnych łakoci :D więc tym 'aktywatorem' ma niby być wątpliwa substancja MeOPP, porażka :wall:
dla mnie MeO-B Plus wciąż nie ma "biegu 2"
próbował ktoś MeO-B Plus na kogo działa sam Lab-X albo chociaż MeOPP?
250 oralnie. Ciepełko, chęć rozmowy, delikatna euforia i stymulacja. Latałem do 6stej rano po klubach po czym zasnołem jak niemowle :D
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.