Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Najlepiej tak delikatnie się głaskać. ;-)
Swędzenie fajne = wiadomo, że się wzięło.
Ale źle jak swędzi głowa, a włosy króciutkie. Można zgolić i gładzić ręką.
Pan Stefan pisze:Cudowne uczucie.
Najlepiej tak delikatnie się głaskać. ;-)
Swędzenie fajne = wiadomo, że się wzięło.
Ale źle jak swędzi głowa, a włosy króciutkie. Można zgolić i gładzić ręką.
Ale po majce mam takie ciężkie łapki, troszkę niepewne. A co do dredów, to pozwolę sobie się nie zgodzić z szanownym przedmówcą. Wyobraźmy sobie tę sumienność w pielęgnacji owłosienia na skręcie. I stereotyp o śmierdzących dredach zostałby poparty dowodami, śmierdzącymi dowodami. Na łysej pale wszy się nie zalęgną. :-)
nagłe dociskanie tłoczka żeby zatykało i otwierało buzię, to jest lepsza zabawa niż na gierce miki łapie jajeczka.
gierzenie na strzykawce :-)
morfina jest równie dobra jak śmiech, wyciska łzy z oczu, mua*
Piszę o tym, ponieważ przedwczoraj byłam świadkiem nieprzyjemnego zdarzenia. Osoba, której w przeszłości zdarzało się przyjmować dożylnie odpał, strzeliła sobie powoli ok. 20mg morfiny i przygoda skończyła się dość poważnym atakiem drgawek. Nie było żadnych czynników, które mogłabym podejrzewać o dodatkowe obniżenie progu drgawkowego. Bardzo nieciekawa sytuacja, przy czym ja osobiście obstawiałam przy dawce 10mg, niestety zignorowano moje zalecenia, bo przecież lejce panikara, na hyperrealu zalecają 50mg, musi być wjazd itd.
Drgawki po 20mg to raczej rzadkość ale trzeba się liczyć z takimi atrakcjami jak ktoś decyduje się na dożylne zażywanie opiatów. Ćpanie to nie nauka ścisła i nawet jak ktoś się zabezpiecza to i tak jak ma pecha to się gibnie.
Maskaradore pisze:Jest kilka osób na forum na których opioidy bardzo słabo działają (bodaj tak ma jeszcze TwójDzielnicowy). Chyba macie coś zjebane z enzymami albo w głowie bad-sectory ;-)
Leiche jak jesteś tak podatna na opiaty to tylko się cieszyć. A początkującym oprócz walnięcia 50mg na pierwszy raz polecam także nalać pełną wannę zimnej wody i mieć pod łóżkiem Naloxon :-p
A tak na serio, to następnym razem jak będę miał dojście to chyba jebnę sobie tak z 70mg, plus jakaś dobra antyhistamina żeby nie zepsuć sobie fazy owym wrzątkiem na plecach. Może wreszcie mnie pierdolnie.
Edit: Blu Mnie 50mg słabo zrobiło, oprócz mdłości, a podałem dożylnie.
Edit2: Rozumiem, że ktoś przeniósł posty do odpowiedniego wątku, ale teraz te posty wiele tracą. Np. Moje odniesienie się do postu maski itp. Jak już coś przenosicie to róbcie to umiejętnie.
Sorry, przeniosłam swój post zanim zauważyłam, że są już na niego odpowiedzi. Nawet mistrzowie przenoszenia postów mają czasem jakieś wpadki, pozdr. leiche ;-)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.