Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Wiec soki 100% kupywane w sklepie dzialaja?
otóż od jakiegoś niecałego roku brałam sporadycznie aco w dawkach max do 30 tabletek, mam zamiar zarzucić po tygodniowej kuracjii grejpfrutowej (citrosept, grejpfruty i soczki) właśnie z 30 tabl. aco + do tego pare owoców przed i po wrzuceniu..
Czy to nie bedzie dla mnie za duzo te 30tabletek przy tych grapefrutach??
A! polecacie mieszanie kodeiny, DXM przy tej "diecie grapefrutowej" ? :listen: :-D
A drugie pytanie: koniecznie. ;)
hipollek pisze:Nie będzie za dużo, w sam raz. :) Ale i tak większość zależy od organizmu: na ile się czujesz, tyle bierz. ;)
A drugie pytanie: koniecznie. ;)
Mnie po 2 tygodniowej przerwie od deksia + 2 grejfruty przed + pół takiego wielkiego w trakcie( pierwszy raz z grejfrutami brałem) poskładało tak że ja pierdole
Thirteen - chodzi Ci o swędzenie tak ?
Przepraszam za mierzenie swą miarką. ;)
Poprawię się. :)
@stalker52
A za ile to zyskałeś i czy jest "jako taki" dostęp do tego? (Ewentualnie PW)
Odpowieź na Twoje pytanie w wątku - przeszukaj dobrze. :)
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.