Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 22 / 1 / 0
Witam! Dzisiaj podczas lekkiego upalenia postanowilismy zrobić "duszka" - oddychanie holotropowe z dmuchnieciem w palec w celu utraty przytomnosci. To co działo po zemdleniu było po prostu niesamowite - bardzo wyraźne ovy i cevy połączone z mega wkrętami. Widzelismy jakis las, poźar, goniące nas dziki itp. Ten stan utrzymywał sie przez kilka sekund, niestety zauzylismy, ze dosyć znacznie zbija to faze, próbował ktoś tego?
  • 460 / 4 / 0
Co na to pani od przyrody? Fajnie jest jak do tego pociągniesz parę buchów butaprenu z worka. :wall:
  • 22 / 1 / 0
to forum ludzi, którzy zażywają metamfetamine, kokaine czy choćby pigułki przeciwbólowe w hurtowych ilościach a ty mówisz mi o niebezpieczeństwach hiperwentylacji, daj spokój...
  • 554 / 5 / 0
NIechcący tutaj trafiłem to sie wypowiem , ponieważ mnie to mocno dotyczy gdyż.......Zawsze jak mocno już jestem zbakany i pale dalej (pozycja siedząca łapie bucha i trzymam) gdy wypuszczam bucha , a przed tym muszę wstać (okno) często miałem te same efekty co hiperwentylacja (czy może niedotlenienie ? ciężko mi teraz odróżnić gdyż tego nie doświadczam z własnej woli ), łącznie z utratą przytomności na kilka sek. kiedyś sobie ręce pociąłem o blache na dachu przez okno jak wystawałem . Zazwyczaj jakiś ziomek mnie łapał , ale nie zawsze to było konieczne. Później gdy już sie tego spodziewałem specjalnie na łózko/podłoge się kładłem i byłem w innym świecie , piekne oevy , jakieś chore filmy,sytuacje,głosy itp. jak wracałem do siebie to w szoku byłem ,że jestem tu gdzie jestem i spoko dalej.. pzdr
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2011 przez michcioms, łącznie zmieniany 1 raz.
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 677 / 10 / 0
Nie próbowałem i nie będę próbował. Co za kurwa debilizm żeby celowo się niedotlenić i stracić przytomność. Wsadź następnym razem palce do kontaktu, podobno też dobra jazda.
  • 65 / / 0
taa a jak cie przestanie kopac ta hiperwentylacja, to przyjaraj i niech cie jakis kolega z doswiadczeniem w szczeke walnie. Tez zajebista fazka %-D

a tak przy okazji z innej beczki:
mial ktos kiedys po baczce albo haq(w tym przypadku+pare godzin wczesniej cartoon), ze siedzac musial lykac sline co pare sekund bo mu cisnienie uszy zatykalo? Zupelnie jak przy naglej zmianie wysokosci np. lecac samolotem tylko intensywniej.
  • 283 / 1 / 0
U mnie w szkole ( gimnazjum czy nawet podstawówka ) duzo ludzi tak robiło.
Taka zajawka ze pooddycha troche dziwnie i "odleci" ja jakos nigdy tego nie rozumialem, nie robiłem i chyba nie zamierzam.
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
  • 1290 / 7 / 0
Lepiej się naćpać jakimś dobrym specyfikiem jak 2ce czy LSA, które można w naszym pięknym kraju zdobyć i mieć takie loty, które nie będą trwały parę sekund, a parę dobrych godzin. Serdecznie polecam. :)
  • 3490 / 55 / 0
Dobra debile teraz krótka wstawka: hiperwentylacja to nadtlenienie. HIPER. Niedotlenienie to hipowentylacja. Oddychanie holotropowe to metoda na uzyskanie psychedelicznych stanów opracowana przez Groffa, polega na bardzo szybkim i głębokim oddychaniu przez kilkanaście minut.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2878 / 21 / 0
Ja już mam taką tolerancję, że na mnie nie działa :/
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.