Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1290 / 7 / 0
dawajrowa pisze:
Smugi są zajebiste :D
Potwierdzam, mi też się te powidoki bardzo podobają. Jeśli nie chcę by mnie męczyły, wyłączam źródło światła i koniec zabawy.
  • 2877 / 100 / 0
Annika pisze:
Chyba nie da się przeprowadzić wzorowej ekstrakcji w warunkach domowych. Albo słaby ze mnie chemik.
<facepalm> oczywiście, że się da, przecież to jest zaledwie level trudniejsze od robienia herbaty. Jeżeli umie się czytać, wszystkie ewentualne błędy są szczegółowo opisane na hr i można każdeg uniknąć.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 26 / 1 / 0
Czy podczas ekstrakcji muszę mieszać benze w pojemniku 25ml tak długo aż powstanie roztwór nasycony ? Czy pare minut ? Tzn. na dnie pojemnika zostanie sie troche TR
Osiągnięcia:

MasterOfMefedron
MasterOfBit
MasterOfAcodin
MasterOfEtanol

Jeszcze wiele przede mną
  • 2877 / 100 / 0
To co sie nie rozpuszcza to benzydamina, ekstrakcja polega na stworzeniu roztworu nasyconego zwykłej soli i benzydaminy która lata w tym roztworze, która zostaje na filtrze
"Czuję się gwiezdnie"

• 5841 / 1211 / 43
Wiem , że w dzień benzydamina nie jest taka mocna , ale czy jest sposób na normalną fazę w świetle dnia ? Zwiększenie dawki ? A może bxm ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2877 / 100 / 0
Nie ma opcji, w półmroku/mroku pokazuje pełną moc, nie uzyskasz takiego efektu halucynogennego dzien
"Czuję się gwiezdnie"

• 62 / 1 / 0
Jezus pisze:
<facepalm> oczywiście, że się da, przecież to jest zaledwie level trudniejsze od robienia herbaty. Jeżeli umie się czytać, wszystkie ewentualne błędy są szczegółowo opisane na hr i można każdeg uniknąć.
Ale nie ważysz przecież benzydaminy po ekstrakcji, nie wiesz, czy i ile zostało tam soli a ile ewentualnie benzy się zmarnowało. Chodziło mi o przypadki chociażby odmierzania wody 'na oko', jak to niektórzy sobie nie wiedzieć czemu ulubili. Myślę, że trochę zależy także od mieszania, temperatury wody etc., jeśli nawet ma to małe znaczenie, to jakieś tam ma, stąd tylko i wyłącznie wzięło się moje stwierdzenie.
Uwaga! Użytkownik Annika nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 91 / 0
Starty na pewno jakieś są bo to nie możliwe żeby nie było ale dobrze przeprowadzona ekstrakcja domowa może dać zajebiste efekty

W dzień szkoda brać cipacza , BXM pewnie i ujdzie ale na halogeny nie licz ^_^
Ale czemu w ogóle chcesz brac w dzień ? :huh:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 1 / 0
dawajrowa pisze:
ale dobrze przeprowadzona ekstrakcja domowa może dać zajebiste efekty
Bynajmniej nie umniejszam zasług domowej ekstrakcji, wręcz przeciwnie. :-D
Uwaga! Użytkownik Annika nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 100 / 0
Są straty, przy dobrej ekstrakcji ok 10%, ktoś jakiś czas temu na hr ważył materiał po ekstrakcji, po wysuszeniu
"Czuję się gwiezdnie"

ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 04 Feb 2026 18:51:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770231012'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Międzynarodowy gang narkotykowy rozbity. Lider wpadł w Hiszpanii dzięki danym z FBI

Prokuratura Okręgowa w Tarnowie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko czterem członkom zorganizowanej grupy przestępczej, która na masową skalę przemycała narkotyki z Hiszpanii do Polski. Szajka, kierowana przez poszukiwanego Europejskim Nakazem Aresztowania Michała J., miała wprowadzić na czarny rynek narkotyki o wartości ponad 13 milionów złotych. Kluczowym dowodem w sprawie okazały się materiały z rzekomo bezpiecznego komunikatora ANOM, które polskim śledczym przekazało amerykańskie FBI.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.