Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Przedwczesne wnioski Panie i Panowie...

Zostalo skierowane zapytanie do sprzedawcy co i z czym, w odpowiedzi poinformowano, ze meo-b jest taka substancja ktora potrzebuje czegos takiego jak aktywator (to tak jak by w samochodzie nie bylo biegu 1-2) z 3 czy 4 nie ruszysz.
Sprzedawca twierdzi, ze Meo-B Plus jest to 70% meo-b + 30% lab-x. Lab-x jest tu aktywatorem, doskonale sie do tego nadaje poniewaz jak wiadomo sluzy do wzmacniania, wydluzania badania itd wszystkich odczynnikow, dodatkowo w takiej wersji bedzie przeswietnie nadawac sie do wszelkich innych masci mieszanek.

Sam Meo-B podobnosz ma bardzo duzy potencjal i nie zostal doceniony min. jak mdai ktory dziala podobnie...bez aktywatora lub duzej dawki nie chce ruszyc i pozostaje tylko niesmak.

A opisy maja byc lada godzina/dzien poprawione i zaktualizowane *kac niedopatrzenie ;) wiec sprzedawca wydaje sie byc ok. W sumie rozumujac tokiem brighstar to kazdy mogl by se tak mieszac chocby make z MDPV i sprzedawac, ale przeciez nie o to tu chodzi. Zreszta MDPV zapewne niedlugo bedzie unlegal wiec nie mialo by to wiekszego sensu.

COZ :P obiecano mi próbke przy najblizszym zamowieniu wiec postaram sie zdac sprawozdanie. Pa
  • 1199 / 8 / 0
Czyli nie zmienia to faktu ze samo meo-b jest chujowe ;]
  • 6 / / 0
Taki właśnie wyżej wzmniankowany mix (70% MeO-B i 30% LAB-X) dostałem w ramach gratisu w ilości 200mg. Wiecie coś więcej o tym połączeniu? Ktoś testował? Naczytałem się, że te składniki osobno są raczej nie warte uwagi. Do tego czyste i mocne stymulanty raczej mnie nie kręcą i sam nie wiem czy brać się za to. Wolę psychodele :]
  • 9 / / 0
delysis brac sie, ale napewno nie na wieczor przed snem ;))))) proponuje przed imprezka na start 30mg sniffa (tak ostroznie) nie ma co szalec, jak bedzie malo to 50 ew. Sam meo-b na sniffa sie nie nadawal ale zapewne z labxem pojdzie. ja jak dostane probke spr. sniffem i w bombce. Jutro powinno trafic w me rece.
  • 142 / 3 / 0
bardzo nieuczciwe posunięcie ze strony sprzedawcy, nawet jeżeli to co tak ładnie reklamuje ESENCE jest choć trochę prawdziwe to można byłoby to zrobić inaczej, po chuj powtarzać błędy duposraczy... znowu niewiadomo co będą tam wpierdalać i wymyślać magiczne nazwy... :wall:
delysis pisze:
Taki właśnie wyżej wzmniankowany mix (70% MeO-B i 30% LAB-X) dostałem w ramach gratisu w ilości 200mg. Wiecie coś więcej o tym połączeniu? Ktoś testował? Naczytałem się, że te składniki osobno są raczej nie warte uwagi. Do tego czyste i mocne stymulanty raczej mnie nie kręcą i sam nie wiem czy brać się za to. Wolę psychodele :]
jeżeli to w ogóle jakoś działa to lab-x (głównie pFPP) powinien trochę urozmaicić tą spidową fazę
żartowałem.
  • 262 / 1 / 0
To z piperazynami wziac? To juz pedzej Trypte bym zarzucił jakas niz to %-D
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 104 / / 0
Substancja imo absolutnie nie godna uwagi. Mizerne efekty + nieprzyjemne dolegliwości fizyczne po zażyciu, kwalifikują tą substancje jako
bezużyteczną. Aczkolwiek, z pewnością znajdzie się zatwardziały amator, ewentualnie amator z zatwardzeniem, któremu ten syf podejdzie.
Ale nic to, jak mawiał pan Wołodyjowski do Baśki.
  • 9 / / 0
eh aha jasne gadajcie se, mam probke 200mg , w piatek test. I dopiero PO TESCIE sie wypowiem czy warto... w przeciwienstwie do Waszego z góry zakładania ktore jest bynajmniej za cyniczne/ironiczne (a skoro sprzedawca uznal, ze dodanie 30% lab-x pomoze najwyrazniej zrobil jakies testy i watpie, ze by ryzykowal wtope) a moze pałam sie nadzieją?

No dobra moze samo meo-b troche przesadzone w moich opisach bo fakt sa lepsze proszki, ale napewno jest warte uwagi i tanie bo dawkowanie tam 50-100mg wiec na moj gust ekonomiczne. Porownywanie sklepu do duposraczy to tez chyba lekka przesada, tam wogole nie podawali skladu itd itd itd tu jest czarne na bialym. Niewazne, napisze po tescie z Meo-B Plus.

Scalono:
A wlasnie dodam jeszcze, ze czyste MeO-B mialem z innego sklepu niż otrzymana probka MeO-B Plus. Wiec tu tez uwaga z ocenianiem.
  • 2814 / 14 / 0
Chciałbym przypomnieć dyskutującym, że w tym temacie nie dyskutujemy o MeO-B Plus. Prawidłowym działem jest dział "Miksy", ponieważ skład tej substancji według dystrybutora to w 50g:
  • 35g MeO-B,
  • 3,75g pFPP,
  • 11,25g MeOPP.
el borro pisze:
Hmm, z tego co wiem to 2 prowadzi sprzedaż meo-b (w tym jeden z tym plusem)
Oj tak, dziś zauważyłem, że jest więcej polskich dystrybutorów tej substancji. Nie obserwuje na bieżąco rynku RC, nie interesuje mnie to.
Jak będę mieć swój sklep to może będę obserwować poczynania konkurencji, ale teraz nie chce mi się, a większość nie udostępnia przyjaznego informowania.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1009 / 42 / 0
Ja testowałem MeO-B.
Pierwsze podejście ~50mg sniff, strasznie gryzło w nochal i działanie kiepskie.
Drugie podejście po jakimś tygodniu ~70mg oral i w tym przypadku duże zaskoczenie. Działanie całkiem inne niż przy snifie.
Pojawiła się stymulacja, ale również duża poprawa nastroju, chęć kontaktu i spory nieogar.
Także odradzam sniff, spróbujcie oral i dopiero potem się wypowiadajcie :)
A co do meo-b plus to nie testowałem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.