4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 574 / 3 / 0
Chyba komuś brakowało pedalskiego ciepełka w odbycie...
  • 394 / 6 / 0
Chyba zoofilskiego...
  • 927 / 5 / 0
Widać idiotów nie brakuje. Pozamykali duposracze, to będą mieli krwiosracze %-D
  • 1 / / 0
witam. ostatnio zrobiłem sobie metkata z 11 tabletek sudafedu i ok 200mg nadmanganinu potasu. byłem troche wypity i mi sie pojebało wszystko. przefiltrowałem sudafed i wlałem jakies 4 ml octu a tego drugiego nie przefiltrowałem. Wsadziłem je w osobnych kieliszkach do zamrażalnika na jakies 10 min a potem wymieszałem razem i zamiast do lodówki to spowrotem wsadziłem do zamrażalnika na jakies 2 godziny. Wyciągnołem to zamarznięte i dolałem troszeczke ciepłej wody zeby szybciej sie roztopiło. To było całe fioletowe. wypilismy to z kolegą na poł. Czy grozi nam cos powaznego ? prosze o szybką odpowiedz. Z góry dziękuje
Uwaga! Użytkownik jokerek777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 415 / 1 / 0
@jokerek777
pewno, juz to przerabialem. Za pol godziny zaczniecie krwawic z wszystkich otworow ciala, a serce przyspieszy jakby chcialo na orbite, nastepnie pewnie bedzie zawal wiec najlepiej juz dzwon po karetke %-D %-D

A serio nic wam sie nie stanie, chociaz picie nieprzefiltrowanego metkata to nie najlepszy pomysl. Po prostu stracicie troche szarych komorek i tyle. Nic sie nie martw ;-)
  • 2775 / 39 / 0
Nie ma to jak picie nieprzereagowanego nadmanganianu. Wygraliście z kolegą mikołajkowy konkurs na największych idiotów. Napisz mi pm z adresem to wyślę Ci fiolkę KMnO4 w tabletkach po 100mg. Można je zagryzać jak cukierki %-D
Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2010 przez BS, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 443 / 7 / 47
jokerek777 pisze:
To było całe fioletowe. wypilismy to z kolegą na poł.
Epik-kurwa-fejl %-D :heart:! Pozdrów żołądek!
  • 394 / 6 / 0
Poi czymś takim najlepiej pierdolnąć kilka tabletek witaminy c. Miałeś jakąś faze po tym jokerek ?
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2011 przez Wolny Od Nałogów, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 122 / / 0
Ja tu bym sie nie martwił o zdrowie tylko o mózg :nuts: , chuj ze zdrowiem, przynajmniej będziecie wiedzieli że umieracie :-D
Uwaga! Użytkownik Qertonek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 165 / 3 / 0
Ostatnio na forum kilka osób poruszyło temat doczyszczania gotowego produktu witaminą c czy tam kwaskiem cytrynowym i pojawiły się 2 róż ne opinie sprzeczne z sobą. Jedna jest taka że wit c neutralizuje pozostały mangan do nieszkodliwych substancji natomiast druga jest taka że staje się on jeszcze bardziej przyswajalny. Temat przyznacie ważny więc moze niech wypowiedzą się osoby znające się na rzeczy bo inaczej dostaniemy kiedyś parkinsona i na tym się skończy. Czy wit c nadaje się jedynie do doczyszczania naczyń w których robiliśmy kota ??
Uwaga! Użytkownik WildMonkey-Sverige jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.