– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
mianowicie serdeczniki mają bardzo słabą łodygę i muszą być podpierane drucikami bo same się przewracają nie mogą unieść jakby swojego ciężaru. Da się jakoś je wzmocnić ?
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
– Jak zdołałaś wrócić?
– Jak zdołałaś wrócić?
Mam pytanko do jakiegoś znawcy. Zauważyłem że w mojej roślince pojawiają się jakby kwiatostan(?)
Tutaj link do fotki - http://img251.imageshack.us/i/zdjcie006cq.jpg/ Czy to jest początek kwiatków? Czy muszę jeszcze trochę poczekać? :)
A tutaj fotka porównawcza mojej roślinki (po prawej, sadzona ~5 grudnia) i roślinki która wyrosła z nasion od Pindyjskiego (po lewej, sadzona ~20 stycznia) - http://img705.imageshack.us/i/zdjcie00iii.jpg/
– Jak zdołałaś wrócić?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.