Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 199 / 4 / 0
Siema, jak zrobic ubota? W jakich proporcjach? I czy to wrzucenie kieliszka ma jakies znaczenie? Mocno czuc smak wódki? Jaki daje efekt w polaczeniu z ziolem? Ile ubotów starczy zeby sie mocno ujebac?
  • 589 / 1 / 0
Bierzesz kufel piwa, pół litra, kufel prawie pełny, tak żeby kieliszek po zanurzeniu nie wywołał tsunami. Kieliszek wódki, 0.25 lub pięćdziesiątka, zależnie czy okręt zwiadowczy czy atomowy, kieliszek wodujesz w kuflu, powinien opaść na dno do pozycji stojącej. U-Boot gotowy.
Wrzucenie czy też raczej zanurzenie, to konieczność, jak nazwa wskazuje. Można po prostu wlać wódkę do piwa, tylko wtedy to już nie będzie U-Boot.
Smak czuć, nieznacznie, z tego co pamiętam.
Z ziołem wywołuje "efekt helikoptera", czyli najlepiej się leży, choć to bez znaczenia, bo i tak wszystko się kręci, lepiej nie stosować na pełny żołądek.
Ile starczy to już zależy, jaka głowa, wiadomo.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1053 / 75 / 0
Jaki daje efekt w polaczeniu z ziolem?
jak alkohol w polaczeniu z ziolem
Ile ubotów starczy zeby sie mocno ujebac?
szesc, zawsze szesc, u kobiet, u mezczyzn, niezaleznie od tuszy i zawartosci zoladka, zawsze szesc.
  • 2497 / 49 / 0
chyba, ze w czwartki, wtedy 5, ale tylko w czwartki.
Z ziolem dziala czasem jak alkohol z ziolem, czasem jak heroina z koksem, zalezy od marki piwa.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1053 / 75 / 0
jesli piwo i wodka to w rzeczywistosci amfetamina, dziala jak amfetamina z ziolem
  • 202 / 1 / 0
Napoje gazowane przyspieszaja wchlanianie alkoholu a piwo to napoj gazowany... no i alkohol rozcienczony lepiej sie wchlania od stezonego... ubot wiec jak sama nazwa mowi, rzecz podstępna jest...
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3007 / 7 / 0
Ja ostatnio żeby się lepiej wymieszało zrobiłem inaczej bo pijąc ubota dopiero pod koniec czuć ten smak wódki, ja zrobiłem tak że lejąc piwo do kufla nalałem 1/4 kufla, dolałem 25ml wódki, później przy 1/2 dolałem 50ml i na koniec jeszcze 25ml. Piło się przyjemnie przy wymieszaniu i schłodzonym piwku ;)
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.