Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 927 / 6 / 0
Banditen, a juz myslauem ze cie zamkli czy ze pogibles.
  • 587 / 2 / 0
bandzior83r pisze:
:heart: fnt+koko= :yay:
Niektórym to dobrze - inni muszą makiwary gotować i opiumy sobie robić :-p
  • 443 / 7 / 47
Jaka jest dobra cena za jeden plaster Durogesic 75 uq/h, a jaka za 100 uq/h ;-)?
  • 233 / 2 / 0
za Duro100 nie dałabym więcej jak 60pln
  • 1384 / 14 / 0
opiofan pisze:
Jaka jest dobra cena za jeden plaster Durogesic 75 uq/h, a jaka za 100 uq/h ;-)?
75-75zł,100-100zł.
Przynajmniej takie są ceny standardowe.
Nie pogibłem-mam troche kłopotów.(do zamkniecia też niewiele brakuje-zobaczymy czy zamkną byka)byłem w Egipcie-potem na detoxie i mało miałem czasu aby poczytać [H].
Pozatym strasznie ćpam ostatnio dużo wszystkiego i chyba mi się styki w bani zaczynają przepalać(stary już jestem)
Makiwara też jest dobra.....no jeszcze z2miechy i trzeba bedzie zasiać cos :-D :-D
  • 927 / 6 / 0
zostaw fpizdu te spidy amfowate/kokowate, i ciamkaj tylko M, H lub w najgorszym przypadku fnt...to cie tylko fizycznie wyniszczy, ale zdechniesz ze zdrowym i sprawnym muzgiem.
  • 1384 / 14 / 0
Jasne wiem ,że masz racje i te lata spędzone z koko i dobrym władem za kilka zł/g.strasznie mnie już poryć musiało-ostatnio zauważam to na swojej sprawności intelektualnej(oraz ilości cementu na zębach nakładanego przez dentyste),możliwe że coś mi gnije już od środka :-)
Ale wez tu przestan napierdalać-przecież leżał bym od rana ujebany herą(tak leże od popołudnia)rano pukajac polskiego spidbola-no czasem prawdziwego-wtedy mogę jakoś konstruktywnie spędzić dzień.A tu kurwa firmy,zobowiązania,kredyty-hujowo ostatnio idzie,dalej trzeba rzezbić w gównie-żeby jakoś wydoić i utrzymywać komplet uzależnień od narkotyków-i rodzine.Albo wpierdalać chleb ze smalcem.I musze być na chodziea to trudne przy mocnym uzależnieniu od opiatów-nawet z tym już nie walcze nie ma sensu.
I tak się kręci z dnia na dzień.Dalej rzezbienie,schizy,trzaski a stawka wzrosła.Jak się położe teraz to już się nie podniose :-/
kryzys w dupe jebany :#: :#:
Chyba już za stary jestem na takie numery....
A miało być tak pięknie..... :retarded:
Za długo się top kręci już tak-już jakieś10lat ostro sobie poczynam(z przerwami na wiezienie ;-) ).Do tego nowy nałog obok stymulantów i skuna-opio.
W końcu coś jebnie w bebechach albo w bani.
Na co umierają narkomani najczesciej?? ;-) poza hivem i ogólnie pojetym brudem(puki co mi nie grozi)
  • 3197 / 385 / 0
bandzior83r pisze:
Na co umierają narkomani najczesciej?? ;-)
Samobój lub przedawkowanie. Stare grzejniki z ogólnego wycieńczenia organizmu, w pierwszej kolejności siadają wątroba, serce i trzustka.
  • 927 / 6 / 0
mysle ze serce nie wytrymuje najczesciej, watroba i bebechy to od hujowego prowadzenia sie albo od chlania 1000000litrow zupy codziennie. od pakowania fkanau to serce.
samobojstwo - zadko, powiedzmy co 10ty-20sty cpun mocnowjebany tak konczy. reszta to zdycha od tak, z przedawkowania niechcaco.
ale od tych twoich spidow - to chyba samobojstwo czesciej sie zdazajom...

Banditen, jebnij te spidy - jak musisz to tylko H napierdalaj, co 10 miesiecy rob miesiac przerwy zeby dzialka spadla i zeby zeby wyleczyc. potem znowy fcanau - i tak mozna ze 20-30 lat.

i nie napierdalaj na 'zgona", tylko tak troche zeby sie rozruszac z rana - ale to kurne b trudne...

a moze zacznij chlac syrop albo tom bupre fpierdalay? dla mnie to hujostfo oszukancze, ale jak nie masz wyjscia.... na tych aptecznych hujstwach legalnych mozna dojechac do 70tki - i wtedy zdechniesz normalnie ze starosci.
  • 1384 / 14 / 0
zaproponowano mi syrop po drugim moim detoxie(bez ośrodka)ale nie chciałem-wspomniałem o buprze-ale w tym punkcie jej nie podają-zresztą nie chcem nie ćpać.Narazie jest mi z ćpaniem dobrze-luzuje mnie-pomaga mi.Nie wiem czy dobrze mi się wydaje ale gdybym naprawde nie chciał ćpać-to chyba bym mógł to osiągnąć.Tyle że tto już nie tykać opio nigdy-bo po pierwszym strzale na odtruty organizm w moim przypadku jest kwestią czasu fizyczne wjebanie(starczy tydzień pohukać porządnie a już skręt zaczyna łamać po10-12godz od ostatniej dawki)
Ale puki co jest mi z opio dobrze-troche uciążliwe jest tylko uzależnienie(np.kiedy okazuje się że zamiast 5godz cos zajmie 10 godz-a tu już pojawiło się ciśnienie-i wiesz ze zaraz zacznie lecieć gówno po nogawce-ale i na to są odpowienie środki-w postaci małej perzezroczystej plastikowej"błonki" ;-) odkrajane w malutkich kawałeczkach trzymane pod jęzorem)
Może gdyby mój nałog niszczył mnie finansowo- znudziło by mi się ćpanie-ale na braki nie narzekam(tzn narzekam-ale na życie na poziomie do którego przywykłem-wystarcza-TO MOJE SZCZĘŚCIE-ALBO I NIE),pozatym ostatnio liczyłem to wszystko-i hel wychodzi mnie taniej niż palenie skuna w przeciągu miesiąca(a pale dużo w huj100-150gr/mieś SAM).Choc nie są to małe pieniądze-patrząc na miesięczne wynagrodzenia w ofe4rtyach uerzędów pracy ;-) .Oczywiście gdybym miał ćpać ulicznego brauna-koszty były by masakratyczne.Huj wi.Najgorsze że okablowanie jest już w sanie katastrofalnym(ostatnio zakładam wenflony)
Acha ile czasu można mieć zainstalowany wenflon??-ja nosze je jakoś3dni-nie wiem czy nie za długo-żeby mi łapa nie zgniła;P
Hujowe w wenflonach jest tylko to że przez noc krew potrafi skrzepnąć-a przepłukanie solą fiz-potrafi niezle boleć-ale w szpitalu też tak jest.
Następnym etapem będzie chyba założenie na SOR-ze dojscia centralnego za łapówke(takie może być zainstalowane nawet pół roku-ale by kable odpoczęły :-) :-) :-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.