Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 38 / / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Izuś »
czasami mnie boli... jak rozkminiam ludzi wokol mnie i oni wiedza ze sa rozkminieni i jest im glupio.. mi tez wtedy jest glupio.. jak patrza na mnie zpeszeni.. albo gdy sie ktos wyjebie.. zobaczylem to ale odwracam wzrok.. inni patrza ale ja bede wg tej osoby co sie wyjebala jedna osoba mniej ktora to widziala.. przyszlo mi na mysl zeby podbiec jak najszybciej do tej osoby, pomoc wstac i zapytac czy wszystko wpozadku.. musze to zmienic. tak
  • 40 / / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: koRRRnela »
Ja dzisiaj wracając do domu, całą drogę rozkminiałam spotykanych ludzi i myślałam o ich życiu... A gdy mnie mijali porównywałam czy są wyżsi czy niżsi ode mnie. :P Ogólnie miałam milion myśli na sekundę i myślałam, że mi głowę rozsadzi...
Live free... Be free... Die free...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.