Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 38 / / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Izuś »
czasami mnie boli... jak rozkminiam ludzi wokol mnie i oni wiedza ze sa rozkminieni i jest im glupio.. mi tez wtedy jest glupio.. jak patrza na mnie zpeszeni.. albo gdy sie ktos wyjebie.. zobaczylem to ale odwracam wzrok.. inni patrza ale ja bede wg tej osoby co sie wyjebala jedna osoba mniej ktora to widziala.. przyszlo mi na mysl zeby podbiec jak najszybciej do tej osoby, pomoc wstac i zapytac czy wszystko wpozadku.. musze to zmienic. tak
  • 40 / / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: koRRRnela »
Ja dzisiaj wracając do domu, całą drogę rozkminiałam spotykanych ludzi i myślałam o ich życiu... A gdy mnie mijali porównywałam czy są wyżsi czy niżsi ode mnie. :P Ogólnie miałam milion myśli na sekundę i myślałam, że mi głowę rozsadzi...
Live free... Be free... Die free...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.