Ile ma Twój dindos we wzwodzie?
12 lub mniej
16
3%
13
23
4%
14
46
9%
15
80
15%
16
106
20%
17
85
16%
18
98
18%
19-20
33
6%
21-22
11
2%
23 lub wiecej
38
7%

Liczba głosów: 536

ODPOWIEDZ
  • 1611 / 34 / 0
Mi się bardzo podoba imię Clitoris - chciałbym tan nazwać córeczkę :-)
Panna Clitoris Cunnilingus - jak jakaś grecka bogini :-D

[ external image ]

[ external image ]
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 86 / / 0
komandos444 pisze:
od częstego bakania mu się pała zmniejszyła - ktoś coś wie na ten temat?
To jakaś choroba była, ale nie mogę sobie przypomnieć nazwy, wydaje Ci się wtedy że Twoje narządy zanikają lub się kurczą :emo:

A ja tam wolę szparkę czy zabawnie camel feet, jeśli chodzi o chuja to tylko Pytka %-D
Uwaga! Użytkownik Scout nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 909 / 19 / 0
Koro, a komandos jest Chińczykiem.
Swoją drogą to motyw kurczenia się męskich genitaliów występuje w wielu kulturach, a także po opiatach.
  • 191 / 1 / 0
gynoid pisze:
Nie pozostaje mi nic innego niż kategorycznie zaprzeczyć i powiedzieć że mój wacek jest wielki i tak wogóle to rucham najlepiej z was wszystkich, o!
  • 80 / / 0
komandos444 pisze:
gynoid pisze:
Nie pozostaje mi nic innego niż kategorycznie zaprzeczyć i powiedzieć że mój wacek jest wielki i tak wogóle to rucham najlepiej z was wszystkich, o!
...tylko szkoda że zwierzęta :gun: %-D
  • 858 / 50 / 0
Male penisy są dobre na dziewice, bo można im wkręcać, że to super giganty
  • 86 / / 0
Nie ma małych penisów, są tylko kobiety za bardzo rozjebane %-D
Uwaga! Użytkownik Scout nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 909 / 19 / 0
Scout pisze:
Tak to sobie tłumacz.
Dla Ciebie nawet dziurka od nosa byłaby za bardzo rozjebana.
  • 425 / 21 / 0
Feciary mają nosy...hoho jakie mają nosy ;-)
  • 86 / / 0
gynoid pisze:
Scout pisze:
Tak to sobie tłumacz.
Dla Ciebie nawet dziurka od nosa byłaby za bardzo rozjebana.
Odpowiedział bym... Lecz kultura mi nie pozwala:*
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 10:41:02 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750243212'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.