Ile ma Twój dindos we wzwodzie?
12 lub mniej
16
3%
13
23
4%
14
46
9%
15
80
15%
16
106
20%
17
85
16%
18
98
18%
19-20
33
6%
21-22
11
2%
23 lub wiecej
38
7%

Liczba głosów: 536

ODPOWIEDZ
  • 1611 / 34 / 0
Mi się bardzo podoba imię Clitoris - chciałbym tan nazwać córeczkę :-)
Panna Clitoris Cunnilingus - jak jakaś grecka bogini :-D

[ external image ]

[ external image ]
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 86 / / 0
komandos444 pisze:
od częstego bakania mu się pała zmniejszyła - ktoś coś wie na ten temat?
To jakaś choroba była, ale nie mogę sobie przypomnieć nazwy, wydaje Ci się wtedy że Twoje narządy zanikają lub się kurczą :emo:

A ja tam wolę szparkę czy zabawnie camel feet, jeśli chodzi o chuja to tylko Pytka %-D
Uwaga! Użytkownik Scout nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 909 / 19 / 0
Koro, a komandos jest Chińczykiem.
Swoją drogą to motyw kurczenia się męskich genitaliów występuje w wielu kulturach, a także po opiatach.
  • 191 / 1 / 0
gynoid pisze:
Nie pozostaje mi nic innego niż kategorycznie zaprzeczyć i powiedzieć że mój wacek jest wielki i tak wogóle to rucham najlepiej z was wszystkich, o!
  • 80 / / 0
komandos444 pisze:
gynoid pisze:
Nie pozostaje mi nic innego niż kategorycznie zaprzeczyć i powiedzieć że mój wacek jest wielki i tak wogóle to rucham najlepiej z was wszystkich, o!
...tylko szkoda że zwierzęta :gun: %-D
  • 858 / 50 / 0
Male penisy są dobre na dziewice, bo można im wkręcać, że to super giganty
  • 86 / / 0
Nie ma małych penisów, są tylko kobiety za bardzo rozjebane %-D
Uwaga! Użytkownik Scout nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 909 / 19 / 0
Scout pisze:
Tak to sobie tłumacz.
Dla Ciebie nawet dziurka od nosa byłaby za bardzo rozjebana.
  • 425 / 21 / 0
Feciary mają nosy...hoho jakie mają nosy ;-)
  • 86 / / 0
gynoid pisze:
Scout pisze:
Tak to sobie tłumacz.
Dla Ciebie nawet dziurka od nosa byłaby za bardzo rozjebana.
Odpowiedział bym... Lecz kultura mi nie pozwala:*
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.