PCS pisze:Tak mam, a może nie mam :/ Nie wiem jak to nazwać, po kilku godzinach od zażycia baclo robi mi się niedobrze, a na dodatek nogi mnie bolą no i jeszcze czuję się jak po wypiciu dużej ilości alko.
skoro jestes wrazliwy i Ci niedobrze postepuj tak samo jak z alkoholem
sledzik przed sledzik po a tak powaznie chodzi zeby nie zrec tego na pusty zoladek :)
benzowiec84
teoretycznie powinno sie udac - skoro masz juz to probuj (tylko uwazaj z dawkowaniem bo benzozercow baclo mocniej robi wg. moich doswiadczen)
Albo robisz sobie sam zejscie z dawek-i zamieniasz lorafen na lżejsze benzo-zmniejszajac dawki
biorę afobam (nie codziennie, zależy od sytuacji), ale wolałbym ograniczyć by się nie wpieprzyć póki czas
szkoda tylko, że jakoś nie jestem zbytnio zadowolony z działania baclofenu...
praktycznie brak efektu oprócz ogarniającej mnie mega senności... :/
wieczko pisze:cóż... lekarz poszedł na to bez większych problemów
szkoda tylko, że jakoś nie jestem zbytnio zadowolony z działania baclofenu...
praktycznie brak efektu oprócz ogarniającej mnie mega senności... :/
od 50 mg do 200 mg, dorzucane/niedorzucane - tak czy owak obyło się bez rewelacji
cpunex pisze:Znowu wjechałem na baclofen :-) Wczorajsza noc to rzyganie. Pierwszy raz po baclo rzygalem
ale po ciągu (baklo + gbl ) i chwilowym odstawieniu mam dużą spastyczność mięśni, mimowolne skurcze, halucynacje, i problem z koncetracją
teraz zacząłem stopniowo wychodzić
dobrze, że mam jeszcze sporą dawkę afobamu
jaka jest najmniejsza dawka jaka na was dzialala? :) bo ja ostatnio przyjebalem chyba z 30 tabletek 25mg w ciagu doby lol :D
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.